TUNNED ÄRA? Kanal 2 pildimäng tekitas fännides segadust: see on tõesti uskumatu!

Elu24
Copy
Pildil on tuntud Eesti telesaatejuht.
Pildil on tuntud Eesti telesaatejuht. Foto: Erakogu

«Arvan tõesti, et see siin võib olla häkkerite poolt sarnase Kanal 2 Facebooki lehekülje loomine,» põrutas eestlanna ühismeedias, kui selgus, et pildimängu vastus ei olnudki Kristjan Jõekalda.

Möödunud nädalal avaldas Kanal 2 oma Facebooki seinal vahva pildimängu, mille puhul loositi ka auhindu, kuid mille tulemus üllatas paljusid.

«Kas tunnete ära? Kes on pildil olev Kanal 2 saatejuht?» küsis telekanal Facebookis ja lisas postitusele ühe tuntud saatejuhi lapsepõlvefoto (artikli avafoto).

Postituse kommentaariumis pakuti peamiselt Kanal 2 saatejuhti Jaanus Koorti, kuid ülekaalukalt arvasid fännid, et pildil on väike Kristjan Jõekalda.

Mõned päevad hiljem postitati ka vastus, milleks on hoopis Roald Johannson. Foto pildimänguks saatis saatejuht Kanal 2-le isiklikult. 

Paljud ei suutnud vastust uskuda. «Mina küll ära ei tundnud!» teatas keegi üllatunult. Kokku pakkus õiget vastust kõigest kolm inimest. 

Roald Johannson
Roald Johannson Foto: Kanal 2

«Ei, see on tõesti uskumatu!» lisas teine, kes arvas lõpuks, et Kanal 2 Facebooki on üle võtnud häkkerid ja vastus on ikka Jõekalda, mitte Johannson. 

Vaata ja võrdle: kas kahe tuntud saatejuhi lapsepõlvepiltidel võiks neid tõepoolest teisikuteks pidada? Alumistel piltidel on Jõekalda aastatel 1976 ja 1978 ehk vastavalt viie- ja seitsmeaastasena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles