FOTOD Annely Akkermanni ärimehest eksabikaasa pani nende kunagise ühise talu müüki (1)

Elu24
Copy
Annely Akkermann ja Viljo Vetik.
Annely Akkermann ja Viljo Vetik. Foto: Presidendi kantselei

«Müüa unikaalne mereäärne kinnistu Kihnus, kus saad nautida meretuult ja päikeseloojanguid omaenda isiklikus paradiisis!» seisab müügikuulutuses. Pärast pikka lahutusprotsessi ja kohtuvaidlust Annely Akkermanniga on ärimees Viljo Vetik otsustanud nende viie magamistoa ja basseiniga maja müüki panna.

Ligi kolm aastat tagasi kirjutas Kroonika, et lahutus ärimees Viljo Vetikust viis Annely Akkermannilt armastatud Kihnu kodu: 280-ruutmeetrise maja, mis on tulvil vana mööblit ja Kihnu käsitöökunsti. «Rahu nõuab suuri ohvreid. Täna kolisin välja Saare talust. Loodetavasti lõpeb nüüd minu 25-aastane kooselu ja viis aastat lahutust,» kirjutas kunagine Kihnu vallavanem Annely Akkermann toona Facebookis.

Nimelt kulutati pika lahutusprotsessi käigus Pärnu Port Arturi omaniku, tuntud ettevõtja Viljo Vetikuga ka kohtuuksi. «Kuna minu eksabikaasa soovis väga seda maja endale, loobusin majast ja sain vastu küllalt raha uute elukohtade soetamiseks,» sõnas Akkermann tollal Kroonikale. Viljo Vetik sõnas väljaandele, et kuna mõlemad pooled olid nõus lõpetama kohtuvaidluse, sõlmiti kompromisskokkulepe, ent Vetiku sõnul oli just Akkermann see, kes ümber mõtles ja maja asemel raha soovis. 

Bassein ja üheksa tuba

Nüüd on aga viie magamistoa, basseini, sauna ja kahe suure terrassiga mere ääres asuv uhke kinnistu müüki pandud. Seda hinnaga 590 000 eurot. Müügihinna sisse kuulub ka neli kinnistut, nii mereäärsed kui ka looduslikud rohumaad.

Müügis olev kinnistu.
Müügis olev kinnistu. Foto: Kuvatõmmis kv.ee

Portaali KV riputatud kuulutuses on esile toodud, et algne majaosa pärineb 20. sajandi algusaastatest ning seal on säilinud nii vanad palkseinad, vana talu märk kui ka mõned detailid, nagu taastatud vana puituks, vanadest keraamilistest glasuurpottidest ahjud ja soojamüürid. 

Lisaks saunamajale ja terrassile kuuluvad elamu juurde lehtla, külalistemaja, maakividest kelder ja kaev.

Maakler Signe Petrelius sõnas, et kuna müügiprotsess ei kuulu avalikustamisele, ei saa ta pikemalt kommenteerida. Ka seda mitte, kas või kui palju on maja vastu huvi tuntud.

Vaata fotosid ja loe müügikuulutust pikemalt SIIT!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles