SPAAPUHKUS RIKUTUD «Teenindaja ei soovitanud meil sinna basseini lastega minna!»

Elu24
Copy
LaSpa uus rannamaja
LaSpa uus rannamaja Foto: Agenda

Tallinna lähedal elaval perel oli plaanis veeta möödunud laupäeval mõnusalt aega Laulasmaal asuvas LaSpa veekeskuses. «Pakkisime kahe lapsega asjad kokku, mis on juba korralik ettevõtmine. Ostsime väiksemale lapsele spetsiaalselt uue ujumisrõnga. Kahjuks jäi meil veekeskusesse minemata,» räägib pettunud pereema.

«Jõudsime veekeskusesse ja meid üllatas meeldivalt, et veekeskus oli tühi laupäevase päeva kohta. Pigem oli see tore, sest väikeste lastega liiga rahvarohkes veekeskuses olemine võib olla paras väljakutse,» räägib ema. Kahjuks teatati neile kassast, et kuna enamikus basseinides on vesi sogane, ei soovita nad sinna lastega minna. «Pöörasime nutvate lastega otsa ringi ja läksime koju tagasi,» tõdeb ema.

Spaa juht: veekeskuse torud olid ummistunud

LaSpa turundusjuht Helen Vipper möönis, et veekeskuses oli tehniline rike.

«Meil on tehniline rike basseini klooriautomaatikaga, mis on tingitud klooriautomaatika torude ummistusest, ning kloori lisamine toimub käsitsi, mis tähendab, et võib esineda vee hägusust, kuna protsess on aeglasem ja kloori tase hetkeliselt madalam,» selgitas Vipper mõned päevad tagasi. 

«Basseinidesse toimub pidev puhta vee pealevool. Vee kvaliteedinäitajad on kõik korras ning nende üle tehakse pidevat kontrolli iga kahe tunni tagant,» kinnitas ta, lisades, et olukord ei ole külastajatele ohtlik ning välibasseini, Jaapani vanni ja suurt ujumisbasseini probleem ei mõjuta.

«Esmaspäeval saabuvad vajalikud varuosad ning automaatne kloori lisamine jätkub, mis probleemi kõrvaldab. Hotellis jätkub elu tavapäraselt ning vee- ja saunakeskuse külastajatele on avatud kõik saunad ning ülalnimetatud basseinid,» sõnas Vipper möödunud nädalal. 

LaSpa uus rannamaja
LaSpa uus rannamaja Foto: Agenda
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles