VIDEO Kõhedust tekitav klipp teletornist laskunud langevarjurist, kes takerdus ja jäi torni külge rippuma

Elu24
Copy
Langevarjur, kes takerdus ja jäi torni külge rippuma
Langevarjur, kes takerdus ja jäi torni külge rippuma Foto: Kuvatõmmis videost

Reede pärastlõunal juhtus Tallinna teletorni sünnipäevaüritusel juhtum, kui torni külge jäi kinni BASE-hüppeid teinud langevarjur, kuid päästjate, kiirabi ja teletorni personali kiire tegutsemise tulemusena toimetati viga saanud mees arstide hoole alla. 

Reedel sai häirekeskus teate, et langevarjur on umbes 80 meetri kõrgusel teletorni külge rippuma jäänud. Kohale saabunud päästjad alustasid nöörpäästeoperatsiooni, mille tulemusena saadi hädaline teletorni akna kaudu kätte. 

«Peame juhtunut väga kahetsusväärseks, aga selle spordiala puhul on suured riskid juba ette teada ning meie valmisolek taoliseks sündmuseks oli olemas,» ütles Tallinna teletorni juhataja Jüri Kriisemann reedel Postimehele.

Kriisemann tänas päästjaid ja kiirabi operatiivse sekkumise eest ning Levira ja nende oma meeskonda professionaalse tegutsemise eest. Selleks päevaks hüpped teletornis ka peatati.

Torni külge jäi kinni BASE-hüppeid teinud langevarjur. Need hüpped kuuluvad teletorni 43. sünnipäeva programmi BASE Boogie, mille osana tegid kogenud langevarjusportlased torni vaateplatvormilt hüppeid.

Vaata kõnealust videot:

@robertkoobel #estonia🇪🇪 #tallinn #teletorn #eesti ♬ memories - leadwave

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles