Suri 30-aastane saksa fitnessiguru Jo Lindner

Elu24
Copy

Noor saksa kulturist ja sisulooja Jo Lindner suri mõni päev pärast seda, kui ta kaebas kaelavalu üle, avaldas mehe tüdruksõber Nichale sotsiaalmeedias.

Kuulsal saksa fitnessigurul, kes oli tuntud ka kui Joesthetics, oli Instagramis üle 8,9 miljoni jälgija. Sotsiaalmeedias jagas ta oma harjutusi, söögiideid ja treeningukava.

Jo Lindneri jälgijad Instagramis teavad hästi ka tema tüdruksõpra Nichalet, kes tegeleb samuti fitnessi ja lihaste kasvatamisega. Noorpaar elas koos Tais, kuid sel laupäeval teatas naine liigutava postitusega oma armastatud partneri traagilisest surmast.

Postituses kirjutas ta, et tema armastatu suri ootamatult ja surma põhjuseks oli aneurüsm. Aneurüsm juhtus väga kiiresti ja mees suri oma kallima käte vahel. Nichale ütles, et Lindner kaebas kolm päeva enne surma kaelavalu üle. 

Aneurüsm on veresoone (arteri, veeni või kapillaari) seina ebanormaalne laienemine.

Oma viimases postituses enne surma vaatas Lindner tagasi testosterooni asendusravile. «See postitus räägib sellest, kuidas saad hea välja näha ilma midagi kasutamata, lihtsalt vormis püsides,» kirjutas sportlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles