Supermodell Karmen Pedaru suudlusest rahvusvaheliselt tuntud kuulsusega: ta on naisterahvas

Elu24
Copy
Karmen Pedaru
Karmen Pedaru Foto: MJ Models

«Noorena vist liialt palju jõin ja ei käitunud normaalselt. Vist tantsisin isegi laua peal, ma ei tea, mis ma seal veel tegin,» rääkis supermodell Karmen Pedaru Sky Plusi hommikuprogrammi «Valedetektori» rubriigis ja avaldas, et teda on kunagi ööklubist välja visatud. «See oli veel stripiklubi.»

Sky Plusi hommikuprogrammi rubriigis «Valedetektor» käis külas alati stiilne ja võluv supermodell Karmen Pedaru, kes pidi vastama põnevatele küsimustele, mis paljastavad maailmakuulsa modelli kohta nii mõndagi.

Saatejuhid uurisid, kas meie kodumaist modelli on kunagi õhtuhämaruses ööklubist välja visatud, millele Pedaru vastas jaatavalt. «Vist tantsisin seal laua peal, ma ei tea, mis ma seal veel tegin. See oli välismaal ja minu arust Londonis,» meenutab ta, lisades, et tegemist oli stripiklubiga.

Maailmakuulus supermodell on end ka guugeldanud, kuid ainult seetõttu, et inimestele mingit pilti näidata. Kõige rohkem tunneb Pedaru uhkust fotosessiooni üle, kus ta poseeris koos maoga.

«Ma ei teadnudki, et see madu seal pildistamisel oli. See klient ei öelnud mulle, kuni mul olid meik ja juuksed valmis – nad lihtsalt ei julgenudki öelda. Võib-olla oleksin ei öelnud sellele tööle, aga sain sellest hiljem teada,» räägib ta, märkides, et pildistamise lõpuks oli madu väga stressis. «Mingi hetk ei saanud madu kontrollida ja madu tahtis mind kägistama hakata.»

Pedaru paljastas ka, et ta on suudelnud rahvusvaheliselt tuntud kuulsusega. «Aga ma ei ütle, kellega,» vastas Pedaru, lisades, et see on naisterahvas.

Küsimusele, kas supermodell on kunagi kummitust näinud, vastas ta jaatavalt. «Jah. Ma ei tea, kas see oli mingi viirastus. Aga ma elan Pagari tänaval, kus KGB oli. Kui ma esimest korda sinna kolisin, siis ma tundsin, et seal midagi oli,» räägib Pedaru ning lisab, et kogetu oli päris hirmus ja mingeid hääli ta seal kuulis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles