FOTOD Tallinna vanalinna lokaali seinu kaunistavad Eve Viidalepa kunstiteosed: tõin kõik selle, mis mul koduses laos oli

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Eve Viidalepa näituse avamine.
Eve Viidalepa näituse avamine. Foto: Erakogu

«Tõin kõik selle, mis mul oli koduses laos. Väga erinevatest perioodidest, erinevad tööd...» räägib kunstnik Eve Viidalepp, kelle töid saavad kunstihuvilised kiigata Tallinnas asuvas lokaalis Nunne 18. 

Tantsu ja tralliga avati möödunud reedel Tallinnas Nunne 18 õllekojas Eve Viidalepa näitus, mida on kõikidel kunstisõpradel võimalik nautida kuni 17.septembrini. 

«Mulle tehti ettepanek, et ruumid on tühjad, tule ja pane,» räägib Viidalepp. «Tõin kõik selle, mis mul oli kodus, nagu laos. Väga erinevatest perioodidest, erinevad tööd... Teeme ikka nii nagu Pariisis! Igasugune kunst ja igasugune töö võib väljas olla.»

Näitus on avatud olnud ligi nädal aega, ent tagasiside on Viidalepa sõnul olnud meeldiv. Kunsti on käinud nautimas nii täiesti võõrad kui sõbrad ja omakorda nende sõbrad. «Inimesed omamoodi vajavad kunsti, ja et neid kutsutakse, neile tutvustatakse kunsti. Kunst ikka elab ja on austatud.»

Nunne 18 näituselt on võimalik Viidalepa teoseid ka soetada. Niipalju kui võimalik, püüab ta ka ise kohapeal olla, et kunstihuvilistele enda teostest ja tegemistest rääkida. 

Mis näituse avamispäeval toimus, vaata fotodelt! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles