VIDEO Salapärasel põhjusel pikalt haiglas olnud Jamie Foxx ilmus viimaks avalikkuse ette

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Näitleja Jamie Foxx 30. märtsil 2023.
Näitleja Jamie Foxx 30. märtsil 2023. Foto: AFP / Scanpix

Hollywoodi näitleja Jamie Foxx sattus aprilli keskpaigas haiglasse. Nüüd ilmus näitleja kuid pärast eluohtlikuks peetud terviseriket avalikkuse ette.

Aprilli keskpaigas sattus näitleja Jamie Foxx tervisetüsistuse tõttu haiglasse. Sama kuu lõpus spekuleeriti kõmumeedias, et Foxxil oli eluohtlik terviserike ja näitleja vajas haiglas elustamist.

«Ta on siiani haiglas ja arstid teevad teste, kuid ta on teadvusel ja valvas. Nad jälgivad tema tervist,» avaldati 21. aprillil meediale.

Lähedased ei ole Foxxi terviserikke kohta palju avaldanud, kuid pärast spekulatsioone lükkas näitleja meeskond ümber väited, et tal moodustusid Covid-19 vaktsiini tõttu vereklombid, vahendab Page Six. Ei ole ka selge, millal Foxx haiglast lahkus, kuid on teada, et tema paranemise teekond on olnud pikk ja kestab siiani. 

Foxxi pereliige avaldas juunis, et ollakse mures, kas salapära tema terviserikke ümber võib mõjutada näitleja karjääri. Õhus on ka filmi «Back in Action» tulevik, kuna selle võtted pandi pärast terviseriket mõneks ajaks pausile ja hiljem jätkati koos Foxxi kehadublandiga.

Möödunud kuu lõpus rääkis näitleja John Boyega, et 55-aastane Foxx võttis pärast mitmeid vastamata kõnesid lõpuks telefoni vastu. «Tal läheb hästi. Ja noh, nad annavad talle lihtsalt privaatsust. Ja meie ei jõua ära oodata, millal ta naaseb,» ütles Boyega.

Nüüd, mõned nädalad hiljem on Foxxi nähtud ka avalikkuse ees, esimest korda pärast seda, kui näitleja haiglasse sattus.  

Foxx, kes ei ole oma terviseriket ise veel kommenteerinud, sõitis parasjagu jahiga Chicago jõel, kui fännid teda märkasid. Näitleja seltskonnas oli veel vähemalt kaks inimest, ta oli heas tujus ja lehvitas oma fännidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles