PATSIPOLEEMIKA «Grind oli mu juuksestiili täis!» Cassia väidab, et teised kopeerivad tema soengut

Elu24
Copy
Paljas Porgand ehk Merilin Taimre ehk Cassia Shakti Šamotailo
Paljas Porgand ehk Merilin Taimre ehk Cassia Shakti Šamotailo Foto: Madis Veltman

«Tean küll, et käite minu piltidega Kersti juures,» väidab blogija Cassia Shakti, keda häiris Pärnu suvefestivalil avanenud vaatepilt. «Grind oli mu juuksestiili täis!» Toimetusele nentis Cassia, et tegu on erilise keerupatsi stiiliga. «[Juuksur] tegi esimese peatäie mulle aasta tagasi ja tänaseks on see väga populaarseks saanud ning mitmed tegijad teevad sedasama stiili nüüd.»

«Omg, Grind oli mu juuksestiili täis!» ütles Palja Porgandina tuntuks saanud blogija Cassia Shakti Instagrami loos. Teda morjendas asjaolu, et väidetavalt olid paljudel Pärnus muusikafestivalil käinud naistel tema järgi tehtud patsid. «Tean küll, et käite minu piltidega Kersti juures,» vihjas ta enda juuksurile. Cassia nentis, et kuna ta ei taha olla üks paljudest, siis peab patsidega hüvasti jätma.

Kiirelt võeti teema üles ka sotsiaalmeedias. «Ta tõesti arvab, et tema leiutaski need patsid?» torkab üks. «Mul olid sellised patsid aastal 2007...» säutsutakse Twitteris.

«Beach Grind oli mu juuksestiili täis!»
«Beach Grind oli mu juuksestiili täis!» Foto: Kuvatõmmis Twitterist

«Ma rääkisin sellest kindlast stiilist, mis mul on, mida teeb minu punuja keerupatside, lisatud rastapatside ja rastalokkidega. Mitte punukatest,» selgitas Cassia, mida enda postituses silmas pidas. «[Juuksur] tegi esimese peatäie mulle aasta tagasi ja tänaseks on see väga populaarseks saanud ning mitmed tegijad teevad sedasama stiili nüüd,» lisas ta.

Kui postituses sõnas Cassia, et peab nüüd patsidest loobuma, siis toimetusele ütles ta, et võtab päeva korraga. «Sama stiili praeguse seisuga pigem ei tee. Proovime patsipunujaga midagi uut ja põnevat välja mõelda. Eks tulevik näitab.»

Cassia Shakti jäi kuumal rannapeol ka Elu24 kaamerasilma ette, kui oli seal koos ekskallima Roomet Poomiga. Viimane kinnitas Elu24-le, et koos nad siiski Beach Grindi festivalile ei läinud. «Põrkasime kokku lihtsalt,» nentis ta.

Palja Porgandina tuntuks saanund Cassia Shakti ja Roomet Poom Beach Grind 2023 festivalil.
Palja Porgandina tuntuks saanund Cassia Shakti ja Roomet Poom Beach Grind 2023 festivalil. Foto: Taavi Sepp
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles