TEEKOND TASAKAALUNI Sandra Vabarna Vikerraadios: ma ei osanud puhata ilma alkoholita

Katrin Lust
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Sandra Vabarna.
Sandra Vabarna. Foto: Madis Sinivee

«Väga hästi ja ütleme nii, et tasakaalukalt läheb!» rääkis muusik Sandra Vabarna täna hommikul Vikerraadio saates hoolimata sellest, et möödunud nädalal lahvatas uudis, et Vabarnad lahutavad. «Ma tunnen, et tasakaal on minu jaoks kõige olulisem, eriti viimase viie aasta jooksul,» ütles naine saates, mis puudutas peamiselt tema eneseleidmise teekonda.

Möödunud nädalal tegid tuntud muusikud Jalmar ja Sandra Vabarna oma sotsiaalmeedia kontol postituse, milles andsid teada, et nad on otsustanud lahku minna. Mõlema sõnul ei tulnud see otsus üleöö ega kergekäeliselt. Loe pikemalt siit:

OOTAMATU 〉 Sandra ja Jalmar Vabarna teatasid lahkuminekust: otsus ei tulnud üleöö ega kergekäeliselt

Täna varahommikul oli Vikerraadio eetris intervjuu Sandra Vabarnaga, kes rääkis saates peamiselt eneseotsingu teemal ning sellest, kui keeruline on olnud tee tasakaaluni.

Vabarna sõnul on tähtsaim asi tema elus uni. «Lahe on magada ja puhata. Ma lugesin kuskilt raamatust, et kui sa tahad teada, kuidas kellelgi päriselt läheb, siis küsi temalt, kuidas sa magad!» andis muusik raadioeetris nippe, kuidas leida rahu iseendaga. Samuti on tema elus olulisel kohal treening, sest iga keha vajab liikumist.

«Viis aastat tagasi põlesin täiesti läbi!» ütles tuntud muusik, selgitades, kui keeruline on tegelikult olnud tema teekond tänaseni.

«Hommikuti teen asju, mis aitavad mul end päevaks häälestada,» rääkis ta raadioeetris harjumustest, mis on aidanud tal leida töö kõrvalt teistsuguse õnnetunde.

Vabarna avas Vikerraadio saates ka läbipõlemise tagamaid. Nimelt lendasid nad 2018. aastal lennukiga lausa 83 korda ja korraga oldi kodust ehk Eestist eemal 3–4 kuud.

«Pluss meelelahutuses on alkohol ja pidutsemine. Kahekümnendates ma ei osanudki puhata ilma alkoholita,» selgitas naine, «seda kõike tegin ma oma tervise arvelt!»

Sandra Vabarna reisis maailmas ringi ka pärast esimese poja sündi ja võttis teda pikkadele välisreisidele kaasa. Tänaseks on ta aga osanud sellest rutiinist välja hüpata ning tunneb ennast paremini kui iial varem.

Kuula saadet Sandra Vabarnaga siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles