Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KOOSTÖÖ LÕPP Marjen Võsujalg Brigitte Susanne Hundi mänedžerina ei jätka: mul on kahju, aga ma jään oma isiklikele põhimõtetele kindlaks (3)

Copy
Marjen Võsujalg.
Marjen Võsujalg. Foto: Galina Photography

Nii Brigitte Susanne Hundi kui ka Kristina Pärtelpoja mänedžer Marjen Võsujalg pandi paar päeva tagasi valiku ette: Brigitte või Kristina. Nüüd ütleb kahe seltskonnastaari mänedžer, et tema ja Brigitte koostöö on lõppenud, kuid pooli ta ei vali. «Olen korduvalt ja korduvalt nende kuude jooksul öelnud, et ei vali pooli ega kavatse seda ka täna teha. Kahjuks saan aru, et seda valikut mitte tehes lõppeb minu ja Brigitte koostöö.»

Kristina Pärtelpoeg ja Brigitte Susanne Hunt on juba pikemat aega tülis, mõni päev tagasi kisti sinna ka mõlema mänedžer Marjen Võsujalg, kelle Brigitte pani väidetavalt ultimaatumi ette – kas tema või Kristina.

Kui veel mõni päev tagasi ei soovinud Marjen teemat kommenteerida, siis nüüd on ta seoses draamaga teinud pika Instagrami postituse. «Kinnitan, et kahjuks oleme tõepoolest jõudnud siia punkti, kus mulle on esitatud ultimaatum, et pean valima kahe sõbranna ja koostööpartneri vahel.»

Tagasi üles