VIDEOINTERVJUU Pereblogija Meelis Tomson Kristina ja Brigitte tülist: kui on üks inimene, kelle sõbrannad pidevalt vahetuvad, siis mina vaataks peeglisse

Copy
Foto: Pilt videost

«Aga kui on üks inimene, kelle sõbrannad pidevalt vahetuvad... siis see on see hetk, kus mina vaataks peeglisse ja küsiks endalt, miks see nii on,» ütleb Marimellide meespool Meelis Tomson, kommenteerides skandaalset tüli kahe seltskonnastaari vahel, keda ta ise hästi tunneb.

Reedel Pärnus toimunud «Pahade tüdrukute» vestlusõhtul astusid üles Kristina Pärtelpoeg ja Anu Saagim. Kuldse kolmiku üks liige, Brigitte Susanne Hunt [BSH], on Kristina Pärtelpojaga nimelt tülli läinud nja ei võtnud viimasest vestlusõhtust osa.

Küll aga oli Pärnus toimunud vestlusõhtul kohal Marimellide meespool Meelis, kes ütles, et tal on [BSH ja Kristina] tüli osas seisukohta võtta väga keeruline. «Sest Brigitte elab minust kilomeetrikese kaugusel, ta on mu naabrinaine. Me aeg-ajalt jookseme metsarajal kokku. Samas Kristina on ka väga hea sõber, keda me teame aastaid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles