ESIMENE POSTITUS Näitleja Matthew McConaughey teismeline poeg sai lõpuks loa sotsiaalmeediat kasutada

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Näitleja Matthew McConaughey koos abikaasa Camila Alves McConaugheyga 2022. aastal.
Näitleja Matthew McConaughey koos abikaasa Camila Alves McConaugheyga 2022. aastal. Foto: imago/Pro Shots/Scanpix

Hollywoodi staar Matthew McConaughey on koos abikaasaga nende 15-aastasele pojale andnud loa sotsiaalmeedia maailmaga liituda.

Näitleja Matthew McConaughey on koos abikaasa Camila Alves tegid oma pojale tema 15. sünnipäeva puhul toreda üllatuse.

Nimelt sai nende vanim poeg Levi omale sünnipäevaks loa avada oma isiklikud sotsiaalmeedia kontod. Paar postitas ühismeediasse õnnitluse ja McConaughey tõdes: «Naine on veidi närvis täna ühe kingituse pärast, mis me sulle kingime. Jah, me lubame sul Levi täna sotsiaalmeedia universumiga liituda.»

«Oleme sellest pikalt rääkinud,» lisas Alves ja näitleja täpsustas, et teema on õhus olnud kolm aastat. «Kõigil tema sõpradel on see juba kaua olnud,» lisas teismelise ema.

«Ta teab, kes ta on ja ta teab, kuhu ta liigub. Arvan, et ta saab sellega hakkama ja tal on vinge lugu rääkida. Tahan, et te kõik teaksite, et te saate väga ägeda ja austava noormehe,» kirjeldas McConaughey, «loodan, et te kohtlete teda sama väärikalt. Levi, naudi seiklust!»

Levi McConaughey liitus nii Instagrami kui TikTokiga ja oma profiili on ta lisanud enda hobid, milleks on surfamine, lumelaud, fotograafia, mood ja muusika.

Tema esimene postitus ongi erinevatest fotodest ja kaadritest kokku pandud video. Taustal oli kuulda ka teismelise kuulsa isa legendaarset häält: «Las ma ütlen teile, mida vanemaks sa saad, seda enam reegleid pead sa nende käsul järgima, sa pead lihtsalt elama!»

Vähem kui ööpäevaga on Levi endale saanud ligi 80 000 Instagrami fänni ja tema esimene postitus on kogunud enam kui 50 000 positiivset reaktsiooni.

Tema ja ta vanemate postituse alla on jäetud ohtralt positiivset tagasisidet. Eelkõige kiidetakse vanemaid, kes oma last pikalt sotsiaalmeediast eemal hoidsid. «Su vanemad tegid sulle teene, et sind nii kaua sellest eemal hoidsid,» kommenteeris keegi.

«Sul on vinged vanemad,» lisas teine. 

Vaata McConaughey 15-aastase poja esimest Instagrami postitust SIIN:

Paaril on lisals 15-aastasele pojale ka 13-aastane tütar Vida ja 10-aastane poeg Livingston. Kuigi vanematel on sotsiaalmeedia osas lastele kindlad reeglid võib laste pilte nende ühismeedia kontodelt vahel leida. 

McConaughey ja Alves abiellusid 2012. aastal kuus aastat pärast kohtumist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles