FOTOD «Ulakas naine sul!» Tanel Padar jagas salajasest pulmapeost meeleolukaid kaadreid

Elu24
Copy
Lauren ja Tanel Padar
Lauren ja Tanel Padar Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Muusik Tanel Padar ja Lauren Villmann pidasid salajase pulmapeo 27. juunil. Rohkem kui nädal hiljem on Tanel jaganud veel paari meeleolukat hetke pulmapäevast.

Tanel Padar postitas ühismeediasse kaks fotot oma värske abikaasa Laureniga. 27. juunil teineteisele jah-sõna öelnud paar abiellus Vainupea kirikus. Pulmapidu peeti Käsmu Lainela puhkekeskuses.

Kaks värsket fotot pulmapäevast postitas Tanel ühismeediasse ilma pealkirjata. Paljud muusiku fännid jooksid aga meeleolukate fotode peale värskele abielupaarile kõike head soovima.

«Ulakas naine sul, Tanel. Pikka ja imelist teekonda teile,» soovis üks ja teine lisas: «Nunnud.. krutskilist koosolemist!»

Esimest avalikku pulmafotot jagas muusik kaks päeva pärast tähtsat päeva ehk 29. juunil. «Mr. ja Mrs. Padar,» kirjutas Tanel uhkelt oma Instagramis.

Tanel Padar ilmus oma kihlatu Laureniga esimest korda avalikkuse ette 2017. aastal, väisates temaga Eesti Meedia Tennis Cupi.

Paar kihlus 2018. aasta juunis maalilises Itaalias. Padar jagas toona rõõmusõnumit ka Instagrami vahendusel, kui kirjutas: «Kui oled mitu kuud planeerinud, et teed seda 30. juunil... aga lihtsalt õige hetk otsustab saabuda mitu päeva varem... esitlen teile oma kihlatut.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles