Karmide süüdistuste küüsi sattunud Ricky Martini abielu purunes

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Laulja Ricky Martin ja kunstnik Jwan Yosef 2021. aastal
Laulja Ricky Martin ja kunstnik Jwan Yosef 2021. aastal Foto: AP/Scanpix

Laulja ja näitleja Ricky Martini kuus aastat kestnud abielu Jwan Yosefiga on purunenud. Paar avaldas, et lõpetab laste nimel oma suhte väärikalt. 

51-aastane Puerto Rico laulja ja näitleja Ricky Martin ja 38-aastane kunstnik Jwan Yosef lahutavad. «Oleme otsustanud oma abielu laste nimel lõpetada armastuse, austuse ja väärikusega,» teatas paar oma ühises avalduses, vahendab People.

Martin ja Yosef plaanivad enda sõnul peredünaamikat laste kasvatamisel mingil moel säilitada. Nad kinnitavad, et austavad ja armastavad üksteist mingil moel siiani.

2015. aastal Instagramis tutvunud paar hakkas ametlikult käima pool aastat hiljem, kui nad Londonis esimest korda kohtusid. 2016. aastal tegid nad oma suhte avalikuks, paar kihlus juba samal aastal.

Pulmad peeti 2018. aastal ja juba samal aastal liitus nende perega tütar Lucia. Aasta hiljem liitus poeg Renn. Martinil on varasemast 2008. aastal sündinud kaksikud pojad Matteo ja Valentino, kelle kasvatamist jätkab laulja üksi.

Abielu purunemine järgneb Martini möödunud aastal puhkenud skandaalile. Nimelt sattus laulja 2022. aasta suvel õepoja pärast seksuaalse ahistamise skandaali.

Ricky Martini vend Eric avaldas toona, et väidetav ohver on laulja poolõe poeg Dennis Yadiel Sanchez. Lauljat süüdistati füüsilistes ja psühholoogilistes rünnakutes Sancheze vastu nende seitse kuud kestnud suhte ajal, mis oli lõppenud umbes kaks kuud varem.

Staari esindaja ütles, et süüdistused on täiesti valed ja välja mõeldud. «Minu vastu taotletud lähenemiskeeld põhineb täiesti valedel väidetel, seega vastan nii, nagu mulle omane – kohtumenetluse kaudu, faktidega ja väärikalt,» avaldas laulja ühismeedias 3. juulil 2022. Martin mainis, et üksikasjalikumalt ta rääkida ei saa, kuna asi on kohtus. Samuti tänas Martin kõiki oma toetajaid.

Martinit oodati Puerto Rico kohtusse aru andma 21. juulil 2022. Lõpuks võttis Sanchez süüdistuse tagasi ja tühistas lähenemiskeelu. Sellega aga skandaal ei vaibunud.

Ricky Martin kaebas 7. septembril oma 21-aastase õepoja kohtusse ja nõuab temalt 20 miljonit dollarit. Laulja väidab, et õepoeg saatis talle Instagramis sõnumeid ja ähvardas tema maine hävitada, kui Martin ei anna talle raha.

Umbes samal ajal esitati Ricky Martini vastu Puerto Ricos San Juani politseijaoskonnas väidetavalt kaebus. Ehkki kaebaja nime pole veel ametlikult teada, teatas Associated Press, et avalduse esitas ei keegi muu kui Martini sugulane Dennis Yadiel Sánchez, kellelt Martin mainekahju eest miljoneid nõudma hakkas.

Pärast seda ei ole süüdistuste kohta rohkemat avaldatud ja pole teada, mis kaebusest ja kahjunõudest praeguseks saanud on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles