Spearsi õe kallim pääses vägistamiskahtlusest

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Lynn Spears
Jamie Lynn Spears Foto: LISA ROSE/AP

Lauljatar Britney Spearsi noorema õe Jamie Lynni armsam Casey Aldridge pääses väljavaatest 16-aastase neiuga seksimise eest vägistamissüüdistusega vangi minna.

Meedias levisid väited, et Louisiana osariigi seaduste järgi, kus laps Jamie Lynni väite eostati, oleks Aldridge võinud alaealisega vahekorras olemise eest kuni kümneks aastaks vangi minna, kirjutab Digitalspy.

Osariigi seadustes seisab nimelt, et suguakt 12-17 aastase isiku ja 19-aastase või vanema isiku vahel on ebaseaduslik.

Aldridge’i vanuseks usuti siiani olevat 19, kuid nüüd teatas noormehe onu, et tegelikult on varsti isaks saav Casey siiski 18-aastane.

Poisi onu Odus Jackson ütles telekanalile CelebTV: «Noh, me oleme neid vägistamissüüdistusi kuulnud ja ma pole seaduse tehniliste üksikasjadega väga hästi kursis, aga ma tean, et ta on 18, mitte 19 nagu mõned arvasid. Minu meelest ei ole ta seega seaduse järgi vägistaja.»

Louisiana osariigis Kentwoodis asuvast politseijaoskonnast kinnitati, et Spearsi kallima vastu pole süüdistust esitatud ning kriminaaluurimist juhtunu asjus ei toimu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles