FOTOD Pealinna restoran kujunes võttepaigaks: Mart Sanderi uus keskaegne õudukas sai purki

Elu24
Copy
Foto: Erakogu

Tallinna Raekoja platsil asuvas restoranis Peppersack filmiti keskaegset õudusfilmi. Vaata fotodelt, mis toimus kaadri taga!

Neljapäeva hilisõhtul toimusid Tallinna vanalinnas, restoranis Peppersack Mart Sanderi uue ajaloolise õuduspõneviku «Surmarändurid» võtted.

Filmis teeb kaasa ka Mart Sander ise. Viimane kehastub elatanud astroloogiks, kes hakkab nägema ebamaiste nähtuste ja komeedi ilmumise seoseid. Filmi tegevus leiab aset mitmel erineval ajastul ja selle keskpunktiks on Halley komeet ning selle ilmumisega kaasnev paanika ja ebausu laine.

«See on põnev ja natuke verine lugu – ausalt öeldes kõige verisem, mida olen filminud,» ütleb filmi režissöör Mart Sander. «Kui muidu armastan väikese ansambliga tubaseid filme, siis nüüd on siin masse ja välivõtteid päris korralikult,» lisas ta. Stsenaariumi autorid on Linus Kordes ja Triin Lellep.

«Surmarändurid» on üks filminovell Sanderi uuest täispikast filmist «Kõhedad muinaslood 2», mis jõuab ekraanidele sügistalvel. «Kõhedad muinaslood» tuli välja kolm aastat tagasi ning võitis Haapsalu Õudus- ja Fantaasiafilmide festivalil Eesti parima žanrifilmi tiitli.

Vaata fotodelt, mis toimus filmivõtetel!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles