Loe, milliste artistidega kostitab TMW-i külastajaid Rada7

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader Mimicry muusikavideost «Destination»
Kaader Mimicry muusikavideost «Destination» Foto: Mimicry

Eesti muusika- ja kultuurisõprade veebilokaal Rada7.ee esitleb Tallinn Music Week 2012 raames oma artistide valikut reedel, 30. märtsil popis miniklubis Hoov.

 Õdusas ja vahetus õhkkonnas annavad endast parima seitsme tunni jooksul seitse erinevat artisti, pakkudes elamusi seitsmes erinevas žanris.

Õhtut alustab noor, värske ja huvitav naisartist Luka, kes opereerib elektroonilise muusika atmosfäärides sõlmides seda akustilise keelpillitrio kõladega. Agressiivne ja ülbe ning lummavalt hingeline Mimicry segab electroclashi psühhedeelse techno, etnobiitide ja garaažirokiga.

Noortebänd 2011 peavõidu ja mitmed olulised lisa-auhinnad ära toonud Sibyl Vane seikleb alternatiivroki, bluusi ja popi piirimail. Avangard-metali kontseptualistid Neoandertals toovad teieni madalad ja brutaalsed helid, mis on nautinud kriitikute kiitvaid arvustusi ning isiklike edetabelite esikohti.

Väliskülalistena astuvad üles Soome indie-popi lemmiklapsed Zebra and Snake. Tantsumuusika veterani Meelis Meri värske bänd Tiger Milk vibreerib roki, elektroonika ja popi mängumaal – nende kaks esimest singlit «Another World» ja «Define Love» on kindlasti raadiokuulajatele juba tuttavad. Viimasena paneb teid tantsima Barthol Lo Mejor'i vastupandamatult reibas ja toores elektroküte ning energiline lavašõu, mis toob ka Bartholi enda kostüümis lavale marssima, kõlaritest kostmas korraga nii erootilised kui masinlikud helilained.

Ajakava:

20:00 Luka
21:00 Mimicry
22:00 Sibyl Vane
23:00 Neoandertals
00:00 Zebra and Snake (FIN)
01:00 Tiger Milk
02:00 Barthol Lo Mejor
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles