Jana Pulk: mul hakkab ebamugav, kui näen et olen mehest üle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Pulk
Jana Pulk Foto: SCANPIX

Star FMi hommikuprogrammis käis külas vabakutseline ürituste korraldaja, alati glamuurne ja väljapeetud Jana Pulk.

Saatejuhid uurisid Janalt, kas too oleks nõus leivad ühte kappi panema näiteks hingelt rikka, kuid materiaalselt vaese luuletajaga. Mehega, kelle eest Janal tuleks tõenäoliselt hoolt kanda. Tema sokke nõeluda, kui ka rahaliselt toetada.

Jana: Sokkide nõelumine ei tundu üldse nii hirmus, aga see rahaline toetuse pool tundub päris kohutav!

Jana, kas sinu arvates võiks mehe ja naise rahakotid olla ühised? Sel moel siis, et naisel on alati ühine rahakott mehega, aga naisel on enda tarbeks ikka oma rahakott?

Jana: No jaa, nii oleks kena küll.

Aga kui ühel vingel mehel lihtsalt pole hetkel raha? Võib-olla saab temast tulevikus kuulus luuletaja ja siis on raha jalaga segada...

Jana: Ma loodan, et ma ei tee kunagi rumalat otsust.

Seega ebapraktiline mees, kes elus hakkama ei saa, sinu tähelepanu ei köida ja ilmselt sa ei taha temaga minna isegi koos lõunale?

Jana: Ma kardan küll, et nii on. Ma pean ennast suhteliselt tugevaks naisterahvaks. Olen küll naiselik, aga väga tugev. Ma kardan, et mul hakkab suhteliselt ebamugav, kui ma näen et ma olen mehest üle.

Aga kui sul oleks selline Itaalia tüüpi mees või peremudel? Mees hoolitseb sinu eest ja maksab sinu eest kõik arved, aga samas sinu majanduslik iseseisvus kaob, sest tööle minna ta sul ei lase.

Jana: Ka sellega ma poleks nõus. Ma leian et naisterahvas võiks siiski omandada mingisugused tööalased oskused, et ta saaks hiljem, kui peaks midagi juhtuma, elus ikkagi ise hakkama.

Kas sa niimoodi vanatüdrukuks ei karda jääda? Sinu jaoks ei olegi võib-olla kuskil normaalseid mehi?

Jana: Ma ei tea! Aga vanatüdrukuks ma ka jääda ei tahaks. Aga ma räägin, siis kui tunnen, et ma olen mehest üle, siis see ei toimi...

Kui peaksin lihtsalt sokke nõeluma, siis see oleks okey, aga kui ma peaksin mõlema jaoks raha teenima, siis ma teeniks ikka pigem endale.

Oled oma varasemates intervjuudes rääkinud, et sul pole aega kodus süüa teha ja vahel isegi tööd teha, sest sa pead kogu aeg ilus olema. Vastab see tõele?

Jana: Jah, süüa polnud mul aega teha siis, kui olin seotud ühe klubiprojektiga. Elus esimest korda töötasin seitse päeva nädalas ja mul polnud tõesti aega süüa teha. Muidu mulle meeldib süüa teha, aga ma ei taha et see on kohustus.

Ilus olemise suhtes olen seda meelt, et kui sa töötad meelelahutuses ja pead tegelema kõikide nende artistide-ja programmijuhtidega, siis sa pead olema ka selle ettevõtmise nägu.

Tegemist on ju meelelahutusega ja kui sa oled meelelahutuses, siis sa pead olema ikka hoolitsetud ja sätitud.

Sul on ilmselt sel juhul väga suured võimalused. Kas sa mitte ei öelnud ükskord ühes intervjuus, et su käekott maksab rohkem kui auto?

Jana: Jah, minu autost on minu käekott kallim.

Kas sa sõidad siis panniga?

Jana: Põhimõtteliselt nii ongi.

Sõidad panniga kuni selle hetkeni kuni see mees kes lõunale kutsub ka auto ostab... Kas sellist meest üldse on olemas?

Jana: Jään vastuse esialgu võlgu...

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles