VIDEO ALKOHOLIVABA FESTIVAL? Joosep Järvesaar ja nublu ajasid Beach Grindi fänne segadusse

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Joosep Järvesaar ja nublu
Joosep Järvesaar ja nublu Foto: Kuvatõmmis videost / Beach Grind

«Kahjuks jätavad pooled inimesed tulemata, selline reegel on pöörane ja põhjendamatu,» tunnevad fännid muret, kui Joosep Järvesaar ja nublu sel nädalavahetusel toimuva Beach Grindi «uuendustega» rahva ära hirmutasid. Vaata videot!

7.–8. juulil toimub Pärnu rannas selle suve oodatuim festival Beach Grind, mis tähistab 10. sünnipäeva. Juubelile kohaselt on festivaliala suurem, kohale tulevad parimad artistid ja juurde on tulnud ka hulgaliselt lisategevusi. 

Reisisellid nublu ja Joosep Järvesaar avastasid enne festivali Pärnumaad ja jäädvustasid sellest ka toreda video, mis tekitas TikToki rahva seas suure skandaali.

«Kas ma saaks ühe alkovaba mojito arbuusiga?» palub Beach Grindi korraldaja Joosep Järvesaar videos. «Ja mulle sama!» lisab festivalil esinev nublu.

«Beach Grind on ka sel aastal alkoholivaba! Purjus peaga sisse ei saa ja sees alkoholi ei müüda!» šokeerib Joosep pidulisi selle aasta «uuendusega».

«Ja sellepärast rekordarv pileteid,» naljatab nublu. «Eesti kõik karsklased ärkasid!» ironiseerib Joosep. «Rahva tervis on meile tähtsam!» lisab nublu. 

Kui video TikTokis levima läks, jäi inimestele arusaam, et muusikud mõtlevad seda tõsiselt. «Ma küll ei tule siis!» kommenteerib üks TikTokker, kellele tehti ruttu selgeks, et see oli nali. 

Beach Grindi korraldustiim lubab, et tegu oli siiski huumoriga ja festivalil saab alkoholi osta.

@welovegrind Uuendused Beach Grindil…(nali) 😂 #beachgrind #fypeesti #eestitiktok ♬ original sound - GRIND

Beach Grind toimub juba sel nädalavahetusel Pärnu rannapargis.

Reedel, 7. juulil astuvad lavadele: Alesso (SWE), Acraze (USA), Tommy Cash, Kanine (UK), nublu, Nora en Pure (ZA), Bedwetters, Andromedik (BEL), Vibe Chemistry (UK), Syn Cole, pluuto, WATEVA, Marcara, Dr. Mauer, Majestim, MHKL, Paap ja Milpak.

Laupäeval, 08. juulil vallutavad lava: Alan Walker (NOR), Little Big (RUS), Luude (AUS), 5MIINUST, DIMENSION (UK), GOODBOYS (UK), Hybrid Minds (UK), CARTOON, KOVEN (UK), Alcemist (UK), Clicherik & Mäx, SIIMI, Jozels, Bombossa Brothers, Coverk x Byte, Another Bald One, MHKL & JAVÚ, Perspective Shift ja Merike Rundu.

Lisaks toimuvad mõlemal päeval ka unustamatud järelpeod. Reedel esinevad: ACRAZE (USA), CARTOON, SIIMI, RÄMMAR, Elina Born, kohver, päevakoer, muul ja philgood. Laupäeval: LUUDE (AUS), WATEVA, COLDFIRE, FRAT, Karl Killing, villemdrillem, qrx ja mr swish.

Rohkem infot leiad ürituse kodulehelt.

Vaata täispikast videost, kuidas nublu ja Joosep külastasid Pärnumaal alpkasid, tallasid gaasi ringrajal, nautisid head toitu ja jooki ning sõitsid Pärnu lahte kala püüdma!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles