Eestimaine kraam: OYTi debüütsingel «Shut Up Fool»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikaline kooslus OYT
Muusikaline kooslus OYT Foto: Tallinn Music Week

Kodumaine hiphop-rnb-soul-dubstep-elektroonika kollektiiv OYT andis välja oma debüütsingli «Shut Up Fool».

Loos teeb kaasa Soome džässtrompetist Jukka Eskola – kahekordne maineka Sony Jazz Award’i võitja, kes valiti Pori Jazz’i poolt ka 2007. aastal Soome aasta muusikuks.

Tallinn Music Week’i nädalal ilmub OYT’i järgmine projekt – 4 lugu sisaldav vinüül-EP, mille väljastab kohalik plaadifirma Emerald City.

«Shut Up Fool« on saadaval kõikides olulisemates digitaalse muusikaga kauplevates poodides - iTunes, Beatport, Juno, Spotify jpt.


OYTi tuumik koosneb kolmest liikmest:

Ott Ojamaa artistinimega MC Busta, kes on laiemale avalikusele tuntud kui Raadio 2 saatejuht ning parim kodumaine dnb-vokalist;
Eesti Ekspressi poolt 2012 aasta tulevikutäht Sander Mölder, Eesti Teatri- ja Muusikaakadeemias kompositsiooni magistrikraadi omandav multiinstrumentalist, produtsent ja DJ, kes mängis kunagises nu-jazz bändis Cosmoskva, kes hetkel kirjutab lisaks OYTile muusikat veel kollektiivile State of Zoe ja mängib Leslie da Bassi live-koosseisus;
Eero Muiste, Eestist väljaspool ilmselt kõige paremini tuntud dnb ja dubstep muusika produtsent ja DJ, artistinimega DJ S.I.N., kelle muusikat on väljastanud mainekad plaadifirmad nagu DSCI4 ja The World of Drum & Bass. 2011. aastal jõudis tema koos Mutated Forms’iga tehtud lugu “Right Now” dnb-ikooni Goldie “FabricLive” kogumikplaadile.

Tallinn Music Week'il saab OYTi kuulda kahel korral - reedel, 30. märtsil kell 18:30 LHV Panga peakontoris aadressil Tartu mnt. 2 ning 23:30 Kultuurikatlas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles