USA onlyfansitari ahistanud eesti noormees peeti mõned kuud pärast arreteerimist uuesti kinni: püüdis taas minu majja sisse murda

Elu24
Copy
Foto: Elu24 kollaaž / kuvatõmmised

Eelmisel suvel arreteeriti Texase osariigis väidetavalt Eestist pärit noormees, kes üritas USA onlyfansitari Kaitlyn Siragusa majja sisse murda. Ei möödunud poolt aastatki, kui mees taas vanadele radadele asus! 

Möödunud aasta suvel kirjutasime, et miljonite fännidega USA onlyfansitar Kaitlyn Siragusa ehk Amouranth süüdistab Eestist pärit meest jälitamises.

Nimelt kirjutas Briti väljaanne metro.co.com toona, et Texase osariigis elav Kaitlyn Siragusa on ligi kuu aega kannatanud tülika jälitaja küüsis. Tegu olevat Eestist pärit mehega, kes müüs väidetavalt maha kogu enda maise vara, sealhulgas oma kassi. Seda kõike selleks, et USAsse sõita ja südamedaamile Siragusale lähemal olla.

Mõned päevad hiljem kirjutas väljaanne dexerto.com, et politsei vahistas mehe. Seda hetkel, mil ta üritas Siragusa majja sisse murda.

Loe pikemalt siit:

USA onlyfansitar süüdistab Eestist pärit meest jälitamises: kartsin oma elu pärast

Näib, et arreteerimine meest ei takistanud.

Tänavu 27. veebruaril kirjutas Siragusa Twitteris, et mees üritas taas tema majja tungida. «Ta üritas ühe mu töötaja selja tagant sisse hiilida, aga pidi ukse taha jääma,» säutsus ta Twitteris ja jagas turvakaamera fotot. 

Mees olevat aja möödudes lahkunud, ent naasis neli tundi hiljem maja juurde tagasi. «Tahtis uuesti sisse pääseda, kui see ei õnnestunud. Kõndis mu välisukse juures 20 minutit edasi-tagasi, enne kui lahkus,» kirjutas Siragusa Twitteris. «Kingituseks» olevat mees jätnud naise maja ukse taha koti ja salapärase võtme. Naine nentis Twitteris, et teavitas juhtunust ka politseid, kes mehe taas kinni pidas.

Kõnealune juhtum jõudis ka taas välismeediasse.

Kui mees möödunud aastal arreteeriti, sõnas välisministeeriumi avalike suhete osakonna juht Mihkel Tamm, et nende USA esindust ei ole intsidendist informeeritud. Ka PPA pressiesindaja Ilmar Kahro nentis, et USA politsei ei ole PPA-lt infot ega abi küsinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles