Tomi Rahula ei jätka Eesti Laulu peaprodutsendina. «On tore tõdeda, et viie aastaga sai oma panus antud nii suurde teleprojekti.»

Elu24
Copy
Eesti Laulu peaprodutsent Tomi Rahula
Eesti Laulu peaprodutsent Tomi Rahula Foto: Sander Ilvest

«On tore tõdeda, et viie aastaga sai oma panus antud nii suurde teleprojekti,» nendib Eesti Laulu peaprodutsent Tomi Rahula, kes nüüd aga pillid kotti paneb. Eesti Rahvusringhääling soovib Eesti Laulu konkurssi ja sellega seotud telesaateid uuendada, mistõttu muutub nii projekti formaat kui ka meeskond, kirjutab Menu portaal. 

«Iga suur projekt vajab mõne aja tagant ümberhindamist ja värskendamist. Seda enam Eesti Laul, sest ühelt poolt on see Eesti suurim ja olulisim muusikasaade ning teisalt hüppelaud Eurovisionile. Soovime sügisele vastu minna uuendustega ja suvi on parim aeg, et analüüsida lõppenud hooaega ja ka varasemaid aastaid,» sõnab ERRi meelelahutussaadete peatoimetaja Karmel Killandi.

Viimase sõnul soovib Eesti Rahvusringhääling uuendada Eesti Laulu konkurssi ja sellega seotud telesaateid. Nii muutub projekti formaat kui ka meeskond. Seni Eesti Laulu peaprodutsendina töötanud Tomi Rahula sellest sügisest enam ametikohal ei jätka.

Kolmapäeval andis Rahula sellest teada ka enda Instagramis. «Selge on see, et viis aastat tiksus täis kõigi jaoks täpselt õigel ajal. On tore tõdeda, et viie aastaga sai oma panus antud nii suurde teleprojekti. Mina olin lõpetamisega arvestanud ja ka Eesti Laulu formaat on valmis sügisel uue meeskonnaga taas uuenduskuuri läbima. Jään seda ka ise põnevusega ootama!» kirjutab Rahula ühismeediasse tehtud postituses. 

Eesti Laulu peaprodutsent Tomi Rahula
Eesti Laulu peaprodutsent Tomi Rahula Foto: Taavi Sepp

Mis saab edasi? «Vaadates eelkäijad, siis riigikogu või kultuuriministeerium on kindlasti järgmised. Samuti ka televisioonis jätkamine ja Öökülalise roll, mis mahuks ilusasti sinna kõrvale... Tegelikult olen mõned kuud silmad lahti ringi vaadanud, aga konkreetseid plaane polegi veel teinud, sest suvi on rock’n’roll...» nentis Rahula.

Tehtud töö eest tänas ka ERR. «Oleme Tomile väga tänulikud Eesti Laulu juhtimise eest läbi viie aasta ja loodetavasti näeme teda peagi hoopis konkursil osalemas,» sõnas Karmel Killandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles