FOTOD JA VIDEO Siseminister heitis heinateol särgi seljast: moepeenus või komblus ei saanud tarviliku töö tegemist segada (2)

Elu24
Copy
Lauri Läänemets
Lauri Läänemets Foto: Arved Breidaks

«Kas selline asi on ministrile ikka viisakas,» küsib murelik kodanik heinateol särgi seljast heitnud siseminister Lauri Läänemetsa ühismeedias avaldatud fotode kohta. «Moepeenus või komblus ei saanud tarviliku töö tegemist segada,» märkis minister, et heinateo riietus tuleb ikka valida vastavalt ilmale ja oludele.

«Leidsin mehe, kelle juures sai heinarõuke teha,» teatas siseminister Lauri Läänemets ühismeedias, jagades heinateost ka fotomeenutusi. Postitusest selgub, et koos riigikogu liikme Anti Allase ning viimase naabrimeestega lükkasid nad kaks rõuku üles ja tegid ära ka katkiläinud kaarutaja töö.

«Oskused said üles soojendatud ning töö ise tegi õnnelikuks. Üldiselt on aga kahju, et heinarõugud on Eesti maastikupildist kadunud. Heinarõuk oli varem nii iseloomulik maapiirkondadele,» avaldas siseminister kahetsust ning lubas järgmisel aastal uuesti heinateost osa võtta. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles