TÜHJAD SÕNAD? Veekindel telefon vett ei pidanud ja garantii alla ei läinud. Telia: see ei tähenda, et võiks muretult basseinis hullata (1)

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Aerulauasõit ja vett saanud telefon. Foto on illustratiivne.
Aerulauasõit ja vett saanud telefon. Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock / erakogu / Elu24 kollaaž

«Mulle öeldi, et veekahjustus ei lähe garantii alla, isegi kui telefon on veekindel,» räägib vett saanud telefoni omanik Anton, et on garantiitingimustes pettunud. Telia meediasuhete juht märkis toimetusele, et telefonile omistatud veekindluse reiting ei tähenda seda, et seadmega võiks valimatult erinevates veekogudes supelda.

«Mul on telefon One Plus 10 Pro, mis on välja reklaamitud kui veekindel telefon. Nädalavahetusel käisin aerutamas ja telefon sai vett. Veidi hiljem märkasin, et kaamerad on seest märjad ja näpujälje lugeja ei toimi,» räägib Anton, kes seejärel pöördus Ülemiste keskuse Telia esindusse, et telefon garantiisse viia.

«Seal aga öeldi, et veekahjustus ei lähe garantii alla, isegi kui telefon on veekindel. Öeldi, et IP68 tagab veekindluse ainult teatud tingimustel ja nad ei saa ju kindlad olla, et ma neid tingimusi ei rikkunud,» on mees garantii tingimustes pettunud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles