ONGI PAAR? Leonardo DiCaprio ja Gigi Hadid panid kaks õhtut järjest pidu

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Kõmumeedia väidab taas, et Leonardo DiCaprio ja Gigi Hadid on suhtes
Kõmumeedia väidab taas, et Leonardo DiCaprio ja Gigi Hadid on suhtes Foto: AFP / DGP / IS / MPI / Capital Pictures / Scanpix / Elu24 kollaaž

USA kõmumeedia kihab, sest näitleja Leonardo DiCaprio ja modell Gigi Hadid olid koos mitte ühel, vaid koguni kahel Hamptoni peol. «Nad on suhtes!» hõikas allikas meediaväljaandele Page Six

Nüüdseks mõnda aega vallaline Leonardo DiCaprio veetis nädalavahetusel aega modell Gigi Hadidiga. 48-aastane näitleja, kes on tuntud kui noorte neidude armastaja, oli 28-aastase Hadidiga koos Hamptoni pidudel.

Üks pidu toimus laupäeva ja teine pühapäeva õhtul. Page Sixi allika sõnul oli nende ümber teatud aura ning pealtnägijale jäi mulje, et DiCaprio ja Hadid on suhtes. 

«Viis, kuidas nad üksteisega räägivad. Sa tajud nende vahel teatud energiat,» selgitas allikas. Teise allika sõnul kuuluvad DiCaprio ja Hadid kõigest samasse sõpruskonda. 

See pole esimene kord, kui DiCapriot ja Hadidi kõmumeedias paari pannakse. Esimest korda sattusid nad kuulujuttude keerisesse 2022. aasta septembris, kui neid nähti koos New Yorgi moenädalal. Veebruaris nähti neid taas koos, juunis saabusid nad erinevatel aegadel samale peole Londonis.

Varsti on DiCaprio ametlikult vallaline olnud tervelt aasta. Möödunud suve lõpus läks DiCaprio lahku Camila Morrone‘ist, kellega oldi koos neli aastat. Morrone tähistas juunis 25. sünnipäeva, mis tegi netirahva juba enne lahkuminekut murelikuks, sest Hollywoodi staaril DiCapriol ei ole Morrone'ist vanemat kallimat varem olnud.

DiCaprio noorte neidude lembus on teada-tuntud ning näitleja suhetest on koostatud ka huvitav diagramm, kuidas DiCaprio iga aasta vanemaks saab, kuid tema pruudid pole kunagi olnud vanemad kui 25-aastased.

DiCapriole lähedane allikas rääkis veebruaris Daily Mailile, et näitlejal on kuulujuttudest ja tema armuelu üle nalja tegemisest kõrini ning ta soovib, et see lõppeks. Allikas lisas, et DiCapriot ajab eriti närvi asjaolu, et kui ta on mõne noore naise seltskonnas, lähevad kohe suhtekõlakad lahti.

Väidetavalt soovib DiCaprio leida oma ellu tõelist armastust. Allika sõnul oli DiCaprio 2017. aastal alanud suhe Morrone'iga üsna tõsine ning DiCaprio sooviks taas leida midagi samasugust.

«Leo on praegu vallaline ja talle ei meeldi, kui talle öeldakse, et ta otsib vaid noori naisi,» rääkis allikas mõned kuud tagasi.

Hadid on varem olnud suhtes Briti poistebändis One Direction tuntuks saanud Zayn Malikuga. 2020. aastal sündis paaril tütar.

Nende suhe purunes viie aasta jooksul mitu korda, kuid tundub, et 2021. aasta lõpus läksid nad lõplikult lahku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles