MURETTEKITAV KÄITUMINE Sarja «Melrose Place» staar oli pärast kohtumist endast täiesti väljas

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Näitlejanna Heather Locklear 2013. aastal
Näitlejanna Heather Locklear 2013. aastal Foto: Reuters/ScanPix

Kunagise menusarja «Melrose Place» staar Heather Locklear (61) jäi möödunud nädalal paparatsodele silma olekus, mis pani paljud tema fännid ja lähedased muretsema. 

Näitleja Heather Locklear, kes on kõige paremini tuntud ka Eesti telekanalitel jooksnud telesarjast «Melrose Place», käis möödunud nädalal Malibus ühel kohtumisel, vahendab Page Six.

61-aastane näitleja, kellel on viimastel aastatel olnud probleeme alkoholi ja narkootikumidega, väljus kohtumiselt väga nukralt. 

Pärast hoonest väljumist kõndis ta mööda maja serva, õnneks mitte väga kõrgel maapinnast, istus lõpuks maha ja hakkas oma märkmikusse kirjutama.

Ühel hetkel sai ta pahaseks ja toppis märkmiku rahutult kotti tagasi. Seejärel veetis ta tund aega hoone trepil. Naine istus ja rääkis iseendaga.

Lõpuks jooksis Locklear oma kihlatu Chris Heisseri juurde, kes teda autos ootas. Pole teada, kas näitlejanna kihlatu ootas teda terve selle aja, kui Locklear maja serval istus. 

Allikate sõnul on Lockleari lähedased mures, et näitlejanna on taas alkoholi tarbima hakanud. Locklear, kes on üle 20 korra võõrutusravil käinud, on pikalt sõltuvuste käes vaevelnud. 2018. aasta novembris läks näitlejanna politseile kallale ja sattus pärast seda psühhiaatrikliinikusse.

Umbes samal ajal alustas Locklear suhet Heisseriga, kes on naise kunagine kooliaja kallim. Nad jõudsid mitu korda veel lahku minna, enne kui Locklear 2019. aastal alkoholist ja narkootikumidest loobus.

2020. aastal palus Heisser Lockleari kätt ja naine ütles jah. Abiellumiseni ei ole nad veel jõudnud. 

90ndate menusarjas «Melrose Place» tuntuks saanud Locklear on vaatamata probleemidele eraelus näitlemisega jätkanud, kuid teda ei ole saatnud suur edu. Viimati oli tal roll 2021. aastal ilmunud filmis, enne seda mängis ta 2017. aastal ühe hooaja kestnud telesarjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles