Robert De Niro tegi pärast lapselapse kaotust esimese avaliku pöördumise

Elu24
Copy
Robert De Niro.
Robert De Niro. Foto: Andy Kropa/AP/Scanpix

19-aastasena suri Robert De Niro tütrepoeg Leandro De Niro Rodriguez. Mõni päev pärast lapselapse surma tegi avaliku avalduse ka näitleja Robert De Niro, kes tänab kõiki kaastundeavalduste eest ning palub privaatsust sel raskel ajal.

Näitleja esindaja jagas väljaandega ET avaldust, milles De Niro ütles: «Olen sügavaimas ahastuses oma armastatud lapselapse Leo lahkumise pärast. Oleme väga tänulikud kõigi kaastundeavalduste eest. Palume Leo leinaks anda meile privaatsust,» seisis avalduses.

Robert De Niro ja näitlejanna Diahnne Abbotti tütar Drena De Niro jagas traagilist uudist mõni päev tagasi oma Instagramis. Poisi surma põhjus on veel teadmata.

Näitlejaks ja režissööriks pürginud Leandro tegi karjääri filmitööstuses, saades väikesed rollid 2018. aasta filmides «A Star Is Born» ja «Cabaret Maxime» ning 2005. aasta filmis «The Collection».

Suri Robert De Niro 19-aastane lapselaps

Veel mõni kuu tagasi sai maailm kuulda rõõmsat uudist – 79-aastane Robert De Niro sai seitsmenda lapse.

De Niro sai esimese lapse 1971. aastal, kui ta adopteeris toonase naise Diahnne Abbotti tütre Drena, kes on praegu 51-aastane.

Diahnne Abbott ja De Niro on ka poeg Raphaeli (46) vanemad.

Lisaks on De Nirol kaksikutest pojad Aaron ja Julian (27) endise tüdruksõbra Toukie Smithiga. Samuti poeg Elliot (25) ja tütar Helen (11) endise naise Grace Hightoweriga, kellega De Niro lahutas 2018. aastal enam kui kaks aastakümmet kestnud abielu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles