VIDEO Uus artist greef tätoveeris ahjusooja lühialbumi pealkirja oma kehale

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Foto: Muusik Semjon Greef, artistinimega greef

Täna, 4. juulil andis uus Eesti artist greef välja oma esimese lühialbumi «Easy», mis jutustab muusiku isiklike suhete teekonnast pärast lahkuminekut. Et olulist päeva igaveseks jäädvustada, tätoveeris mees oma kehale albumi pealkirja. Vaata videot!

Semjon Greef, artistinimega greef on muusikaprodutsent, laulukirjutaja ja laulja, kelle muusikale on omased mahlased 1990ndate värvid ja 2000ndate stiilis popmuusika, mida saadavad džässilikud harmooniad ning souli ja R&B magusmelanhoolsed mõjutused.

Teiste seas toob artist esile näiteks Justin Timberlake’i, Tom Mischi, Kaytranada, Frank Oceani ja Robert Glasperi loomingu, mis tema muusikalist saundi kujundanud on.

Varem on Semjon laulnud duetti artistiga YONNA ja andnud välja soolosingli «Y.O.Y». Laulukirjutajana on artist andnud panuse näiteks Jüri Pootsmanni loole «Jään sinu järele» ning Ingeri ja Eleryn Tiidu loomingule.

Artisti esimene EP [extended play – toim] «Easy» kirjeldab lahkuminekust tingitud erinevaid etappe. Muusikaliselt kohtuvad seal sünge alatooniga süntesaatorihelid, ambiantsete sugemetega kitarrid, džässilikud klahviharmooniad ja pehmed, ent melanhoolsed vokaalid. «Lühialbumi nimi on vastand tegelikule kogemusele, mis on loodud enamasti üksinduses minu kodustuudios. Iga laul tähistab erilist etappi minu teekonnas, kajastades sisemisi emotsioone ja kogemusi. Muusika oli mulle sellel teekonnal kui omamoodi teraapiavorm,» lisab artist greef.

Muuseas lasi artist albumi pealkirja lausa oma kehale tätoveerida. «Olen alati tahtnud tätokat teha, aga siis alati üle mõelnud. Sel korral pani sõber meile lihtsalt Türgis aja ja tekkis olukord, kus põgenemisplaani polnud ja tuli idee teoks teha,» räägib muusik.

«Easy sümboliseerib nii esimest lugu, mida ma algusest lõpuni kirjutanud olen kui ka on mulle meenutuseks, et ma võtaks asju rahulikumalt, läbipõlemine pole lahendus ja ei tasu unustada enda vaimset ja füüsilist tervist kõikide eesmärkide saavutamise kõrval ning nimel,» täpsustab lühialbumi autor.

Kuula uue artisti värsket EPd SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles