ÖÖBI NAGU VILLIG Golfiväljak ja isiklik vaatetorn: ärimehe villa rentimiseks tuleb rahakotti korralikult kergendada (1)

Elu24
Copy
Bolti kaasasutaja Martin Villig
Bolti kaasasutaja Martin Villig Foto: Mihkel Maripuu

Öö looduse keskel, privaatne golfi- ja padeliväljak, rand ja mullivann – seda kõike on võimalik nautida Bolti kaasasutaja Martin Villigu mereäärses villas. 

Mõni aasta tagasi ostis Bolti kaasasutaja Martin Villig Pivarootsis asuva talukompleksi. Nüüd on seda võimalik portaali Airbnb kaudu rentida.

«Põgenege vaiksele mereäärsele Puhtu-Laelatu looduskaitsealale. See on tõeline linnu- ja loodusesõprade paradiis,» reklaamitakse mere ääres asuvat Kadaka villat.

Nädalavahetusel tuleb öö eest kuulsa ärimehe villas välja käia ligi 800 eurot. Nädala sees saab aga mõnevõrra soodsamalt, 600 euroga

Kolme magamistoaga villa juurde kuulub ligi 30 hektari suurune kinnistu. Sellel on 36-meetrine vaatetorn, privaatne golfiväljak, padeliväljak, rand ja paadisadam. Loomulikult ei puudu ka mullivann ja saun. Majast vaid 200 meetri kaugusel on erarand ja jahisadam. 

Foto: Kuvatõmmis Airbnb

Lisaks sellele on looduskaunis kohas lambad ja Šoti mägiveised. «Vaadake neid julgelt ja suhelge nendega üle aia ja kui soovite neid toita, lihtsalt küsige meilt kuivatatud saiatükke,» soovitab Villig. 

Vaata rohkem fotosid SIIT!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles