UUS ASJAOLU Pealtnägija: Läänemerre kukkunud laps oli ratastoolis (1)

Elu24
Copy
Laev Stena Line
Laev Stena Line Foto: Shutterstock

Soome väljaanne Helsingin Sanomat vahendab, et üks laevas viibinud isik nägi hetk enne traagilist õnnetust 7-aastast poissi ratastoolis istumas. 

Neljapäeval kukkus Poolast Rootsi Karlskronasse suundunud laevalt Stena Spirit vette kaks inimest – kõigepealt 7-aastane laps ja seejärel talle järele hüpanud 36-aastane ema.

Ema Paulina ja poeg Lech toodi pärast pikka päästeoperatsiooni veest välja, aga kahjuks ei suudetud nende elu päästa. Laupäeval teatasid Poola võimud, et juhtunut uuritakse kui mõrva ja enesetappu. Ka Rootsi politseinikud, kes sündmuste asjaolusid uurivad, usuvad, et ema võis tahtlikult poja vette tõugata ja seejärel talle järele hüpates enesetapu teha.

Poola väljaandele Fakt räägib üks laeval viibinud isik, et nägi Läänemerre kukkunud 7-aastast last enne kukkumist ratastoolis istumas. Samuti nägi ta poisi ema tunde enne juhtunut pea norgus istumas. «Poiss lamas ta kõrval, ei liikunud, võib-olla magas, ma ei tea,» meenutas naisterahvas. 

Ka väljaandele Mirror on üks pealtnägija rääkinud: «Mäletan, et mõtlesin, kui ebatavaline see on, et nii suur laps lastekärus istub. Poiss võis olla mingi puudega. Naine nägi välja väsinud, masenduses. Tema kehakeel oli selline...» Veel mitmed on väitnud, et poisi ema tundus väsinud ja depressiivne.

Laev Stena Spirit oli teel Poolast Gdyniast Rootsi Karlskronasse ja asus intsidendi hetkel keset Läänemerd. Laev sõitis Taani lipu all, mistõttu uurivad juhtumit ka Taani võimud.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles