FOTOD VÕTTEPLATSILT Nelja lapse ema ja iluduskuninganna Renne Merilo pani suhtesaate peigmehekandidaadid proovile lasketiirus (1)

Elu24
Copy
Renne Merilo «Sellest saab meie suvi» võtteplatsil
Renne Merilo «Sellest saab meie suvi» võtteplatsil Foto: Elisa

Käimas on suhtesaate «Sellest saab meie suvi» võtted, kus kaheksa linnakärast kaugel elavat vallalist eestlast hakkavad otsima kaaslast, kellega koos veeta ilus Eestimaa suvi ja miks mitte kogu elu. 

Grupikohtingutelt valivad peategelased endale välja kolm kaaslast, kes nende juurde elama lähevad. Selle suve romantilisima tõsielusaate «Sellest saab meie suvi» üks populaarsemaid osalejaid, tõeline imenaine, nelja lapse ema, iluduskuninganna, riigikaitsja ja päästja Renne Merilo viis oma peigmehekandidaadid Männiku lasketiiru, et välja selgitada kolm parimat, kes väärivad võimalust armastusele tema katuse all.

Möödunud aastal Missis Estoniaks pärjatud 41-aastase Renne Merilo igapäevatöö on inimeste ja vara päästmine ning kinnisvara vahendamine. Lisaks omandab ta tuleohutuse mikrokraadi, aitab vabatahtlikuna suurperede liitu ning teeb aktiivselt nii võistlus- kui harrastussporti.

Vaata galeriist, mis võtteplatsil toimus:

«Maailmas on sarnast tüüpi saate tulemusena sõlmitud 180 abielu ja sündinud 410 last. Kindlasti on tõelise armastuse leidmine telesaates võimalik ja ma ise siiralt loodan, et meie saates sünnib vähemalt üks õnnelik paar,» räägib saatejuht Romi Hasa

Naine nagu orkester

Keila päästekomando tuletõrjujana töötav Renne on enda sõnul päästjaks sündinud. Ta on üks Eesti neljast naistuletõrjujast, kes loobus oma missiooni nimel tähtsast juhatajaametist ja kõrgest palgast, kuna tal hakkas lihtsalt igav – tema tahab ise aidata ja inimesi päästa. Renne kuulub ka kaitseliidu pioneerirühma ja sealsete ülesannete hulka kuuluvad ehitamine ja lõhkamine. Just relvad ja pommid on need, mis naisele väga huvi pakuvad.

Möödunud aasta oktoobris käis Renne rahvusvahelisel iludusvõistlusel Mrs Worldwide ja võitis esimese printsessi koha. Ta on pälvinud ka Missis Estonia 2022 tiitli. «Ma lähen alati võitma,» räägib Renne võistlustelt kogutud karikate kohta. Ka romantilisest tõsielusaatest «Sellest saab meie suvi» loodab Renne väljuda võitjana ehk armastusega.

Kõige selle kõrvalt kasvatab ta nelja last ja hoiab korras pere kodu Harjumaal Liikva külas armsas kolmekorruselises majas. Talle meeldib küpsetada ning ta saab ka kõikide maatöödega suurepäraselt hakkama. Õrna hinge ja suure südamega naine armastab üle kõige lapsi ja loomi ning soovib leida enda kõrvale tegusat ja aktiivset meest, mitte diivanikassi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles