MÄNGUPÜSTOLIGA LAULUPEOLE Narva muusikakooli direktor kahetsusväärsest juhtumist: suhtun sellesse taunivalt (1)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Noorte laulupidu 2023
Noorte laulupidu 2023 Foto: Eero Vabamägi

Narva muusikakooli direktor Tatjana Gontšarova toonitas, et lapsevanemate ja õpetajatega viiakse läbi vestlus.

Pühapäeval toimunud laulupeol leidis aset juhtum, kus ühe laulukoori poisid olid lauluväljakule kaasa võtnud mängupüstolid.  

Ka politseini jõudis vihje, et lauluväljakul on rahva seas poiss relvataolise esemega. «Kontrollimisel selgus, et ühe poistekoori poisid olid kodukohast kaasa võtnud laste mängurelvad. Politseinikud võtsid mänguasjad hoiule ning pidasid poistega maha tõsise vestluse, selgitades neile, et laulupidu ei ole koht, kuhu selliste asjadega mängima tulla,» kommenteeris Ida-Harju politseijaoskonna menetlustalituse juht Inna Toater.

Tegu oli Narva muusikakooli poistega. 

Narva muusikakooli direktor Tatjana Gontšarova tunnistas toimetusele, et on sellest kahetsusväärsest juhtumist teadlik. «Tegemist on tõepoolest Narva muusikakooli poistekoori kasvandikuga,» kinnitab ta. «Suhtun juhtunusse taunivalt ja leian, et avalik üritus ei ole see koht, kus keegi peaks kandma relvataolist eset,» lisas ta.

Direktor toonitas, et viib kindlasti läbi vestluse lapsevanematega ja õpetajatega, seda eesmärgiga vältida tulevikus samalaadseid juhtumeid. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles