ÄREV HETK Laulupeol läksid poistekoori poisid relvataoliste esemetega rahva sekka, politsei reageeris kiirelt (1)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Noorte laulu- ja tantsupidu
Noorte laulu- ja tantsupidu Foto: Tairo Lutter

Kodust laulupeole kaasa võetud mängurelvad tõid kaela paksu pahanduse. «Politseinikud pidasid poistega maha tõsise vestluse ja selgitasid, et laulupidu ei ole koht, kuhu selliste asjadega mängima tulla,» kommenteeris politsei. 

Pühapäeva õhtupoolikul kella seitsme ajal oli laulupeol viibinud pidulise sõnul näha kiirreageerijaid ja politseinikke. «Uuriti ja vaadati kottidesse. Politsei läks ühe koori juurde mingi fotoga,» räägib kohapeal viibinud isik. Kiirelt läks liikvele jutt, et ühe laulukoori poisil oli kaasas relvataoline ese. «Tuhlati kottides ja siis viidi ülekuulamisele,» kirjeldab laulupeoline. 

Ida-Harju politseijaoskonna menetlustalituse juht Inna Toater kinnitas, et kirjeldatud juhtum tõepoolest pühapäeval aset leidis. Politseile laekus info, et lauluväljakul on rahva seas poiss relvataolise esemega.

«Kontrollimisel selgus, et ühe poistekoori poisid olid kodukohast kaasa võtnud laste mängurelvad. Politseinikud võtsid mänguasjad hoiule ning pidasid poistega maha tõsise vestluse ja selgitasid, et laulupidu ei ole koht, kuhu selliste asjadega mängima tulla,» lisas Toater. 

Politseiauto
Politseiauto Foto: Elmo Riig
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles