NUNNU KLÕPS Grete Griffin tähistas tütre sünnipäeva: parim suur õde ja uskumatu tütar!

Elu24
Copy
Grete Griffin
Grete Griffin Foto: Twitter/@RGIII

«Palju õnne kuuendaks sünnipäevaks minu eluvalgusele, mu esmasündinule Gloriale!» Ühendriikides Florida osariigis elav ja ameeriklasega abielus olev Eesti seitsmevõistleja Grete Griffin jagab tütre auks armsat jäädvustust.

USA profisportlase Robert Griffin IIIga abielus olev Eesti seitsmevõistleja Grete Griffin jagas Instagramis vanima tütre sünnipäeva puhul imearmsat pilti.

«Absoluutselt armsaim, julgeim, hoolivam hing. Parim suur õde ja uskumatu tütar. Ma olen nii õnnistatud, et olen teie ema. Ära kunagi muutu, Gloria, ma armastan sind kuuni ja tagasi!» kirjutas Grete tütrega postitatud pildi alla.

«Leia endale keegi, kes vaatab sind nii, nagu Gloria mind,» jagas Grete tütre Gameya Instagrami kontol armsat pilti õdedest.

Türilt pärit Grete Griffin läks 2012. aastal USAsse õppima ja tutvus seal oma tulevase abikaasa, Ameerika jalgpalli profiliiga (NFL) mängija Robert Griffin IIIga. Paar abiellus 2018. aastal ja nende peres kasvab kolm tütart: 2017. aastal sündinud Gloria, 2019. aasta septembris sündinud Gameya ja 2023. aasta märtsis sündinud Gia.

Robertil on esimesest abielust ka 2015. aasta mais sündinud tütar, kellega ta saab hästi läbi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles