VIDEO Lapseootel 44-aastane Kourtney Kardashian avalikustas tulevase lapse soo (1)

Elu24
Copy
Kourtney Kardashian ja Travis Barker
Kourtney Kardashian ja Travis Barker Foto: Astrid Stawiarz

Tõsielustaar Kourtney Kardashian avalikustas enda tulevase lapse soo! Abikaasaga juba mõnda aega ühisest lapsest unistanud Kourtney andis rõõmustavast uudisest teada eriti vägeval moel. Vaata videot!

44-aastane Kourtney Kardashian on abikaasa, Blink-182 trummari Travis Barkeriga ühist last soovinud juba mõnda aega. Paar rääkis oma soovist avalikult ja tõdesid, et on lapse saamiseks proovinud kehavälist viljastamist ja ka erinevaid taimseid ravimeid, vahendab Page Six.

Mai lõpus eetrisse läinud «The Kardashians» episoodis tunnistas Kourtney, et nad on kõiksugu abivahenditest loobunud. «Soovime üle kõige last saada, aga ma usun sellesse, mis jumalal meie jaoks plaanis on. Kui see on beebi, siis usun, et see juhtub,» tõdes Kourtney.

Nüüd ongi Kourtney unistus täitunud, sest tõsielustaar on rase! Kourtney tegi uudise avalikuks vinge videoga, kus ta hoiab Blink-182 kontserdil kontserdil üleval silti «Travis, ma olen rase!».

Videos hüppab Kourtney rõõmust üles-alla ja bänd katkestas esinemise, et tõsielustaarile õnne soovida. Travis jalutas trummide tagant oma kaasani ja paar jagas magusat suudlust.

Lapse sugu jagas paarike pea nädal hiljem Instagrami videos. Tähtsaks hetkeks pandi püsti lava, kuhu istus trummide taha Travis ja tema sülle Kourtney, kes trummipõrina saatel siniste kahuritega teada andsid, et nende perre sünnib poeg.

Fännid arvavad, et Kourtney ja Travis peaksid enda nimed ühendama ning panema lapsele nimeks Kravis.

«Väike trummipoiss tuleb peagi,» jagas Kourtney Instagramis.

See on Kourtney ja Travise esimene ühine laps, kuid mõlemal on lapsed eelmistest suhetest. Kourtneyl on kolm last eksabikaasa Scott Disickiga ja Travisel on samuti kolm last eksabikaasa Shanna Moakleriga.

Kourtney ja Travis on pikalt olnud sõbrad, kuid kuuldused paari kooselust jõudsid meediasse 2021. aasta algul. Instagramis tegid nad oma suhte ametlikuks veebruaris, kui jagasid pilti, kus hoidsid käest kinni. Paar tähistas üheskoos ka sõbrapäeva. Samal aastal nad ka kihlusid ja 2022. aasta aprilliks olid nad juba abielus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles