SÕNASÕDA Rakvere hotell ei jäänud kritiseerivatele kommentaatoritele võlgu. «Tagantjärele vaadates pigem ebaõnnestunud huumor.»

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Aqva spaahotell Rakveres
Aqva spaahotell Rakveres Foto: Marianne Loorents

Aqva Hotel&Spa eest kõnelenud Sven Bastig tunnistab täna, et tagantjärele vaadates oli see ebaõnnestunud huumor.

«Mõttetult kallis... Sama raha eest saab kahekesi 3–4 päeva Poolas nautida luksuslikumat elu,» kirjutas üks Rakvere Aqva spaahotelli postituse all, kus reklaamitakse suvist soodusmüüki – hotellipuhkus kahele vähem kui 100 euro eest. 

Kõealusele kommentaarile on vastanud postituse all ka Aqva Hotel&Spa. Viimased ei ole end tagasi hoidnud ja märgivad irooniliselt: «Jäta oma kontakt siia. Kui kellelgi peaks tekkima soov kahekesi 4 päeva Poolas 97 euro eest luksuslikult puhata, siis äkki sa saad organiseerida.»

Majutusasutuse hinda on kritiseerinud teinegi: «Ähh, hinnad, me puhkasime Lätis kahekesi 50 € eest, aga te ikka pingutage.» Ka siinkohal ei jäänud spaahotell vastust võlgu. «Kõige selle valguses ei tasu unustada, et 1972. aastal saatis militaarkohus vangi ühe komandoüksuse kuritegude eest, mida nad ei sooritanud. Need mehed põgenesid kõige turvalisemalt valvatud vanglast Los Angelese allilma. Täna, olles endiselt tagaotsitavad, hoiavad nad ennast elus palgasõduritena. Kui sul on probleem, kui keegi teine ei saa aidata, ja kui sa nad üles leiad, võib-olla saad ka Sina palgata A-rühma. Meie ikka pingutame, täname heade soovide eest,» on Aqva Hotel&Spa konto alt kirjutatud. 

Kuigi postitus on praeguseks maha võtetud, ringlevad kuvatõmmised kommentaariumist ühismeedias. «Ma tahan ka [saada – toim] mingi suva firma sotsiaalmeedia konto haldajaks, kes neid sarkastilisi vastuseid kirjutab, ma viitsiks iga päev seda lõpmatuseni teha,» kirjutab näiteks üks Twitteris. «Igasugused firmad ja teenused peakski hakkama puid laduma nendele kommenteerijatele, tulevad veidi maa peale tagasi,» nendib aga teine.

Aqva Hotel&Spa eest kõnelenud Sven Bastig möönis, et kui kommentaarid kedagi ebamugavalt tundma panid, soovivad nad vabandada. «Kommentaaride taga on meie sotsiaalmeedia haldaja ja need ei olnud mõeldud ironiseerivatena, vaid tagantjärele vaadates pigem meie sotsiaalmeedia haldaja ebaõnnestunud huumor,» tunnistab Basting. «Mingit sügavamat mõtet või seisukohta nende kommentaaridega edasi anda ei olnud eesmärk.»

Aqva spaahotell Rakveres
Aqva spaahotell Rakveres Foto: Marianne Loorents
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles