VIDEO Tartus varastati striptiisiklubi eest piirdeköied ja ilusalongilt reklaamtahvel

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Tartus Rüütli tänaval tegutsenud pikanäpumehed.
Tartus Rüütli tänaval tegutsenud pikanäpumehed. Foto: Ekraanitõmmis videosalvestiselt.

Striptiisiklubi Diamond Tartu annab ühismeedias teada, et möödunud öösel varastati Rüütli tänavalt ilusalongi reklaamtahvel ning piirdeköied striptiisiklubi postide küljest. «Ootame tagastust ja asja lahendamist,» ütleb klubi omanik.

Tartus Rüütli tänaval näppasid 29. juuni öösel kaks noort möödaminnes endaga kaasa ilusalongi reklaamtahvli ning piirdeköied. Vargus toimus kell 2.43 öösel.  

«Teie, kes te üritasite täna öösel nalja teha omaarust ja varastasite Rüütli 11 maja eest ilusalongi reklaamtahvli ja Rüütli 1 asuva Diamond striptiisiklubi eest postide küljest piirdeköied, siis olge head ja tagastage need klubisse. Klubi avame kell 00.00,» kirjutab Diamond Tartu Facebookis «Märgatud: Tartus» grupis. 

«Kui teil on plaan oma ilustuudio avada, siis muretsege omale ise vajaminevad asjad ja ärge meie asju varastage. Ootame tagastust ja asja lahendamist, et asi kaugemale ei jõuaks, mis pole kindlasti teie jaoks meeldiv lahendus,» seisab postituses. 

Rüütli tänaval tegutsenud pikanäpumehed.
Rüütli tänaval tegutsenud pikanäpumehed. Foto: Ekraanitõmmis videosalvestiselt.

Diamond Tartu klubi omanik Artur Kapajev imestab, mida vargad näpatud piirdeköitega teevad. «Lihtsalt lollus, et need nöörid võeti,» ütleb ta. «Arvan, et läheb paar päeva mööda ja võetud asjad tuuakse tagasi. Politsei poole me ei pöördu veel. Proovime ise lahendada ära. Politseil on tähtsamaid asju ajada,» avaldab Kapajev Elu24-le. Ka varem on nende klubi juures väiksem vargus toime pandud. Tookord oli samuti abi sotsiaalmeediast ning isik tõi näpatud asja tagasi. 

2022. aasta suvel varastati Laial tänaval asuva stripiklubi küljest lipud. «Tundub, et meie Stripclub on saanud inimestele väga südamelähedaseks ning soovitakse endale mälestuseks taaskord lippe võtta. Ootame neid jälle hea meelega tagasi,» seisis ühismeediasse tehtud postituses. «Milleks varastada, kui ukse peal on kaks turvakaamerat,» jäi juhatajale mõistmatuks. Loe pikemalt siin: VIDEO 〉 Kuum kaup! Tartu stripiklubi jageleb taas lipuvarastega: ajab ikka närvi küll..

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles