VAIMNE TERVIS VEDAS ALT Pete Davidson läks taas võõrutusravile

Elu24
Copy
Pete Davidson. New York, USA. 5.06.2023.
Pete Davidson. New York, USA. 5.06.2023. Foto: Sonia Moskowitz Gordon

Autoõnnetus, vihane kõne loomakaitsele ja vaimse tervise mured - USA näitleja Pete Davidson suundus peale tormist eluperioodi taas võõrutusravile, vahendab People.

Näitleja ja koomik Pete Davidson (29) on end Pennsylvanias asuvas võõrutuskeskuses ravile registreerinud ning saab statsionaarset ravi, et lahendada probleeme, mis on seotud posttraumaatilise stressihäire ja tema varasema piirialase isiksusehäire diagnoosiga.

«Pete käib sageli võõrutusravil, et nende probleemidega tegeleda,» ütleb üks Davidsonile lähedane allikas. «Tema sõbrad ja perekond on selle aja jooksul talle toeks olnud.»

Teise allika sõnul teab igaüks, kes tunneb Pete'i, et mees võtab end kokku ja saab abi, kui teab, et seda vajab. «Tal on on palju inimesi, kes teda armastavad ja toetavad ning on tema üle uhked,» kinnitas allikas.

Pete'ile lähedase allika sõnul on mees võõrutusravil, kuid peaks varsti välja saama.

Koomik on juba pikka aega vaimse tervisega võidelnud

2018. aastal paljastas ta, et pärast aastaid kestnud depressiooni ja ärevusega võitlemist diagnoositi tal piiripealne isiksusehäire. Ta selgitas, et häire sümptomid ajendasid teda 2016. aasta detsembris taastusraviprogrammis osalema, kui ta algselt uskus, et vaimsed häired, mida ta kogeb, tulenevad rohkest marihuaana tarvitamisest.

«Terve see aasta on olnud õudusunenägu,» tunnistas Pete  2017. aasta septembri taskuhäälingusaates WTF Marc Macronile. «See on olnud mu elu halvim aasta. Mul on see diagnoositud ja proovisin välja mõelda, kuidas õppida sellega elama.»

Pärast diagnoosi saamist läks Davidson tagasi joomise ja suitsetamise juurde, väites, et marihuaana aitas leevendada mõningaid tema ärevusprobleeme ja ravida Crohni tõbe.

2018. aasta augustis ajakirjale Variety antud intervjuus ütles Davidson, et ta on 9-aastasest saadik vaimse tervise asutustes käinud ning uued ravimid on teda pärast mitut segast aastat lõpuks stabiliseerinud.

«Viimased aastad on minu jaoks olnud väga rasked,« ütles ta. «Võtsin kõik need vaimse tervise tunnid läbi ja kulutasin tõesti palju aega enda paremaks muutmiseks.»

Jada õnnetusi viisid koomiku võõrutusravile

Hiljuti läbis Davidson 2022. aasta aprillis traumateraapia Kanye Westi veebiahistamise tõttu, kui mees oli suhtes Westi endise abikaasa Kim Kardashianiga

«Kanye ja tema veidruste poolt tulev tähelepanu ja negatiivsus on Pete'i pannud abi otsima,» rääkis lähedane allikas toona väljaandele PEOPLE, lisades, et Davidson ei kahetsenud Kimiga suhet, kuid tahtis edasi liikudes keskenduda oma karjääril.

Davidson ja tema praegune tüdruksõber Chase Sui Wonders (27) sattusid kolm kuud tagasi Beverly Hillsis autoõnnetusse, kui Pete kaotas kontrolli oma Mercedes-Benzi üle ja sõitis vastu maja külge. Koomikule esitati ametlikult süüdistus ühes väärteos hoolimatus juhtimises. Politsei on öelnud, et narkootikumid ja alkohol ei olnud õnnetuse tegurid.

Davidsoni kohtu alla andmine on määratud 27. juuliks, ehkki pole selge, kas ta saab selle kohtupäeva kokku leppida, kui tema ravil viibimine pikeneb.

Hiljuti sattus Pete taas meediapilti, kui lekkisid helisalvestused mehe kõnest loomakaitsele, kus ta karjus kõnepostis: «Kurat, ime mu m****,» pärast seda, kui PETA kritiseeris teda selle eest, et ta ostis kutsika lemmikloomapoest, selle asemel, et ta varjupaigast adopteerida.

Davidson ütles, et ta pidi hankima kindla tõu, sest ta on koerte suhtes tõsiselt allergiline. Ta paljastas ka, et cavapoo – Cavalier King Charlesi spanjeli ja puudli segu – on mõeldud tema emale, kelle eelmine koer Henry suri vaid kaheaastaselt, nädal enne ostu.

Samuti on Davidson jaganud hingehaavu, mis on jätnud isa Scott Davidsoni surm, kes oli tuletõrjuja ning suri Maailma Kaubanduskeskuses 11. septembril, kui koomik ja näitleja oli vaid seitsmeaastane.

Näitleja on varemgi korduvalt võõrutusravil käinud – aastatel 2017 ja 2019. 2020. aasta veebruaris kinnitas staar, et pöördus ravile Arizonas Sierra Tucsoni ravikeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles