HÄSTI HOITUD SALADUS Chrissy Teigeni ja John Legendi perre sündis mõned kuud pärast tütre sündi neljas laps

Elu24
Copy
Chrissy Teigen ja John Legend. 29.04.2023. Washington, D.C.
Chrissy Teigen ja John Legend. 29.04.2023. Washington, D.C. Foto: IMAGO/Julia Nikhinson / CNP /MediaPunch

«Samal ajal, kui olin ise rase, sain teada, et ka meie surrogaatema on rase,» avaldab viljatusprobleemidega võidelnud Chrissy Teigen vaid mõned kuud peale kolmanda lapse sündi. Niisiis teatab ta, et tema ja John Legendi perre sündis asendusema abil neljas laps.

USA telenägu ja modell Chrissy Teigen (37) ja John Legend (44) on asendusema abil salaja neljanda lapse saanud. Pisipoeg Wren Alexander Stephens sündis esmaspäeval, 19. juunil. Paari noorim laps sündis vaid viis kuud pärast seda, kui ilmale tuli tütar Esti.

«Nii kaua, kui ma mäletan, olen alati tahtnud nelja last,» kirjutas Chrissy 28. juunil Instagramis, teatades Wreni lisandumisest perre.

«Pärast Jacki kaotamist ei uskunud ma, et suudan enam ise lapsi kanda,» tunnistas Chrissy, kes kaotas poja Jacki 2020. aastal. Naise rasedus ei katkenud mitte iseenesest, vaid ta oli sunnitud tegema aborti, sest arstidel ei õnnestunud lapse elu päästa. «Oleme šokeeritud ja sellises sügavas valus, sellises valus, mida me pole kunagi varem tundnud,» avaldas Teigen 2020. aastal pärast lapse kaotust.

Chrissy ja John võtsid 2021. aastal ühendust asendusemaduse agentuuriga, kus pakuti välja kaks asendusema. Selle teekonna alguses rääkis Chrissy Johnile, et soovib proovida veel ühe korra ise last kanda, ja nad alustasid taas kunstlikku viljastamist.

«Tegime minu ülekande ja olime nii õnnelikud, et see toimis: kandsin oma väikest tüdrukut Estit.» Umbes samal ajal leidis paarike asendusema nimega Alexandra.

Pärast seda, kui esimene Alexandraga proovitud embrüo ei jäänud ellu, tegid nad enne uuesti proovimist pausi. Ja just siis, kui Chrissy enda rasedusega turvalisse etappi jõudis, said nad teada, et Alexandra oli rasedaks jäänud.

«Tahame tänada sind selle uskumatu kingituse eest, mille oled meile andnud, Alexandra,» kirjutas Chrissy enda Instagrami postituses. Chrissy nimetas teda kõige uskumatumaks, armastavamaks ja kaastundlikumaks asendusemaks, tänu kellele sündis tema ja Johni perre neljas laps. Tänutäheks panid vanemad lapsele keskmise nime just Alexandra järgi.

«Ja meil on nii hea meel öelda maailmale, et ta on siin ja tema nimi on sinuga igavesti seotud: Wren Alexander Stephens,» pühendas Chrissy enda Instagrami postituse asendusemale.

John jagas perelisa ka oma Instagramis 29. juunil, postitades fotoseeria pisipojaga. «Wren Alexander Stephens, meie uus armastus,» kirjutas ta Instagramis.

Alles 14. jaanuaril teatas Chrissy, et nende perre on sündinud kolmas laps. «John valab igal õhtul rõõmupisaraid, nähes, kui armastavalt Luna ja Miles oma õde hoiavad,» avaldas ta sotsiaalmeedias.

«Ta on kohal! Esti Maxine Stephens! Maja on täis sagimist ja meie pere ei saaks olla õnnelikum,» ütles Chrissy sotsiaalmeedias, jagades armsat pilti lastega.

Veebruaris rääkis naine, kuidas lapsed Luna ja Miles oma pisiõe Estiga kohanesid. «Me ei olnud kindlad, kuidas nad seda võtavad. Mul oli tunne, et nad olid veidi armukadedad, kui emme oli rase,» ütles Chrissy. «Aga niipea kui Esti saabus, nad lihtsalt plahvatasid armastusest ja rõõmust ning on nii hoolivad.»

Chrissy ja Johni tütar Esti sündis kehavälise viljastamise abiga. Chrissy on aastaid aidanud viljatusega võitlevatel fännidel end vähem üksikuna tunda, jagades oma rasket teekonda lapsevanemaks saamiseni.

Kuus Grammy auhinda võitnud John Legend ütles Instagramis, et nende kodu on täitunud armastuse ja rõõmuga. Ta avaldas ka, et imetleb oma naise tugevust. «Tunnen aukartust Chrissy tugevuse ja vastupidavuse ees ning mul on nii hea meel näha, kuidas Luna ja Miles oma pisiõde embavad. Olen tänulik, aga «aitäh» ei tundu piisavalt suur sõna, et kogu tänulikkust väljendada,» kirjutas John toona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles