NUNNUMEETER PÕHJAS Anni ja Tomi Rahula esiklaps tähistas sünnipäeva: nupukas, julge ja kaunis tütreke

Elu24
Copy
Tomi ja Anni Rahula.
Tomi ja Anni Rahula. Foto: Taavi Sepp

«Minu pisike, hea, armas, nupukas, julge ja kaunis tütreke!» hõiskab Anni Rahula ühismeedias, sest tema ja abikaasa Tomi esiklaps Rubi tähistas juba kuuendat sünnipäeva.

«Rubi on 6!» hõiskab Anni Rahula ühismeedias. «Täpselt sama soe ja päikeseline on alati 28.06 kui me sünnipäevalaps ise. Alati paistab päike ja õues on kena suvepäev, juba seitsmendat aastat!» Ta lisas postitusele pildid, kus kogu pere on kogunenud sünnipäevatordi ümber. 

«Minu pisike, hea, armas, nupukas, julge ja kaunis tütreke!» sõnab ema veel lõpetuseks. 

Anni andis mai lõpus Instagrami vahendusel teada, et nende pere tähistab erilist sündmust. Nimelt lõpetas Anni ja Tomi Rahula tütar eelkooli, mis tähendab, et septembris alustab Rubi juba kooliteed.

«Oli äärmiselt vahva teekond!» jagas õnnelik ema Anni Rahula Instagramis, lisades juurde toredaid jäädvustusi oma galeriist. «Korralik kasvamine, uuest huvitumine, naermine, katsetamine ja tarkuse kogumine on käinud!»

Rubi ema Anni sõnab, et pidupäeva tähistati terve perega. «Sõidame jaanalinde vaatama.»

Möödunud aasta augustis sai Rahulate pere lisa, kui ilmavalgust nägi pisipoeg Thor. 2017. aasta 28. juunil sündis tütar Rubi.

Aastaid tagasi tunnistasid Anni ja Tomi Rahula saates «Hommik Anuga», et teekond pisitütre sünnini kestis üle viie aasta. «Need hetked on väga-väga rasked. Sul peab olema mingisugune toetus, mingi tugi, mingisugune võimalus jagada,» rääkis Anni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles