Tanja Mihhailova-Saar hakkas õppima uut keelt: õpin enda jaoks, et oleks põhjust tagasi keelepraktikale minna

Elu24
Copy
Tanja Mihhailova-Saar.
Tanja Mihhailova-Saar. Foto: Madis Sinivee

Juunis 40. sünnipäeva tähistanud Tanja Mihhailova-Saar tunnistas raadio Elmar hommikuprogrammis, et suvel leiab ta aega nii tööks kui ka puhkuseks. Lisaks muudele suvetegevustele on lauljatar ette võtnud itaalia keele õppimise.

«Nii ja naa, ilusti jõuab tööd teha ja natuke isegi võib-olla puhata,» ütleb Tanja Mihhailova, kelle sõnul on suvel töö ja puhkus tasakaalus. «Juuni on siiamaani olnud väga töine,» tõdeb ta siiski. «Kui seal viie päevaga juba üheksas kontsert hakkas, siis korraks tuli natuke väsimus peale.» Edaspidi on lauljatari sõnul aga rohkem vabu päevi.

Ometi plaanib ta tegeleda ka albumiga, mille tahaks varsti välja anda. «Ma põnevusega tahaks, jah, jõuda suhteliselt varsti albumini, mida ma ei ole ka välja andnud aastast... 2015 oli äkki viimane album?»

Suve suur plaan on jõuda Hiiumaale, kuhu Tanja on koos abikaasa Mikk Saarega maatüki soetanud. «Võib-olla augustis jõuame natuke sinna... mitte midagi seal veel pole, aga kuskilt on vaja ju alustada,» rääkis Tanja.

Lisaks Hiiumaale on Tanjal südames Itaalia. «Olen Itaalias paaril korral käinud ja mulle väga Itaalia meeldib, alati pärast seda, kui tulen tagasi, siis räägin, et itaalia keel on nii ilus ja tahaks rohkem mõista, mida inimesed räägivad, ja tahaks inimestega rääkida.»

Tanja sõnul jõudis ta hiljuti tagasi järjekordselt Itaalia reisilt ning tabas end taas sellelt mõttelt. «Aga varem polnud ma mitte midagi selle jaoks ette võtnud. Ja nüüd siis hakkasin vaikselt omaette õppima itaalia keelt. Et see on minu jaoks selline uus ja põnev asi... väljakutse ta ei ole, õpin enda jaoks, et oleks põhjust tagasi minna. Pean keelepraktikale minema,» naerab Tanja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles