EBAÕNN Silvia Ilves lõpetas Washingtoni monumendi juures läbimärjana

Elu24
Copy
Silvia Ilves
Silvia Ilves Foto: Konstantin Sednev

«Lihtsalt tuli see lapsik naljatuju peale, sest tuju oli laes ja meel rõõmus!» sõnab Silvia Ilves, kes otsustas saata isale Ameerikast videotervituse, taaslavastades stseeni «Forrest Gumpi» filmist. Küll aga ei läinud video plaanipäraselt.

«Järgmise kontserdini on lausa mitu päeva aega. 30. juunil New Yorgi Eesti majas! Seniks aga tervitused Washingtonist,» teatab tšellokuninganna Silvia Ilves ja ütleb, et külastab Washingtoni monumenti.

Silvia isa tuletas talle päeva algul meelde «Forrest Gumpi» filmi, mistõttu soovis naine saata isale tervituseks meenutuse sellesama filmi stseenist, kus Jenny hõikab: «Forrest!» ning Forrest näeb, kuidas Jenny hüppab vette ja jookseb tema poole. «Lihtsalt tuli see lapsik naljatuju peale, sest tuju oli laes ja meel rõõmus!»

Küll aga ei läinud videotervitus nii, nagu see plaanitud oli. «Mulle keegi vastu ei jooksnud hõike peale, küll aga otsustas veekogu roheline libedus luua sobiva stseeni saatesse «America's Funniest Home Videos» jagamiseks!» naerab Silvia, sest libises hetkega vette.

«Ja ei saa lihtsalt jagamata jätta, naerge terviseks, palun! Hoiatan, et kui liiga palju järjest vaatate, saate naerukrambid... mina sain. Keegi möödaminejatest kommenteeris veel, et homme on video Youtube'is, aga ta eksis – mina jagan elamusi näoraamatusse!» lisas Silvia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles