ESIMENE BEEBIPILT Robert Sarv sai isaks: päev, mil laps sündis, oli üks elu ilusamaid

Copy
Robert ja Kadi Sarv
Robert ja Kadi Sarv Foto: Erakogu

«Väga hästi läheb. Oleme saanud rahulikult taastuda. Laps kohaneb uue keskkonnaga,» räägib mõned päevad tagasi isaks saanud Robert Sarv.

Märtsi alguses tuli ilmsiks, et juristi ja advokaadibüroo Emerald Legal asutaja Robert Sarve ning tema abikaasa Kadi pere saab peagi lisa.

«Eks ikka oleme siin valmistunud ja mõelnud... nagu ikka tavapärased protseduurid, kuidas sünnitus välja hakkab nägema. Seda oleme siin kergelt ette valmistanud,» nentis Robert märtsis, avaldades, et oodata on poisslast.

Nüüd avaldab Robert, et laps nägi ilmavalgust 26. juunil.

Robert Sarve pere.
Robert Sarve pere. Foto: Erakogu

«Väga hästi läheb. Oleme saanud rahulikult taastuda. Laps kohaneb uue keskkonnaga,» sõnas Sarv Elu24-le. «Siiamaani on olnud see aeg täiesti imeline. Päev, mil laps sündis, oli üks elu ilusamaid päevi,» avaldas õnnelik isa.

Beebile on nimi juba olemas, kuid värsked lapsevanemad hoiavad selle praegu vaid enda teada.

Robert ja Kadi Sarv
Robert ja Kadi Sarv Foto: Erakogu

Robert ja Kadi sõudsid abieluranda 2021. aasta augustis. «Naljakas mõelda, et Kadi on nüüd mu abikaasa,» sõnas Robert toona Elu24-le antud intervjuus. Kogu pulma korraldas otsast lõpuni noorpaar ise. «Suured asjad otsustasime koos, peamine kontseptsioon tuli Robertilt ning detailide eest hoolitsesin mina. Tegin suure Exceli tabeli ja hakkasin otsast to-do-list'i (tegevuste nimekirja – toim) lahendama,» selgitas Kadi.

Loe pikemalt siit:

MAAGILISED FOTOD 〉 Skandaalne advokaat Robert Sarv sõudis abieluranda: naljakas mõelda, et Kadi on mu abikaasa

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles