VIDEO Sisulooja Gethel Burlaka-Pedaja võttis aja maha: karikas oli suht tühi (1)

Elu24
Copy
Gethel Burlaka-Pedaja.
Gethel Burlaka-Pedaja. Foto: Konstantin Sednev

Sisulooja Gethel Burlaka-Pedaja jagab Instagramis inspireerivat videot paar päeva kestnud teguderohkest puhkusest, mil ta veetis palju aega iseendaga. «Akud said 8 protsendi pealt 88 protsendi peale, tuju on hea, süda on armastust täis,» ütleb Gethel.

Näitleja Lauri Pedaja abikaasa Gethel Burlaka-Pedaja jagab Instagramis videot, kus näitab, millega ta seekordsel jaanipäeval tegeles.

«Ma veetsin just iseendaga täiega toreda minipuhkuse. Mul on siin karika sisu suht madala piiri juures olnud ja nii said jaanidel Lauri ja Aria maale saadetud ning mina jäin koos Ruudiga nädalavahetuseks koju,» räägib Gethel oma jälgijatele. Ruudi on Lauri ja Getheli neljajalgne sõber. 

«Kui Ruudi puhkus seisnes lõputus magamises ja paide käes mõnulemises, siis mina tegin… kõike! Esimesel päeval saatsin koos poisiga küll enamuse päevast diivanil mööda, aga teisel kahel päeval nautisin ka sooja suveõhku õues. Ma hoolitsesin aia eest, tegin omale õunapuude varju toreda lebola, sõin päev otsa pannakaid, mureleid ja arbuusi, tegin trenni, koristasin, pesin pesu, lugesin raamatut, täitsin päevikut, kuulasin linnulaulu ja isegi mängisin natukene arvutimängu,» kirjutab sisulooja.

«Iga natukese aja tagant küsisin ma endalt, mida ma nüüd teha tahan, ja sain seega täie mõnuga tunde järgi akusid laadida. Seekord kuidagi lihtsalt tahtsingi iseendaga olla ja aju välja lülitada. Päevikusse tegin näiteks tühjaks kirjutamise lehe, kuhu panin kirja kõik korduvad mõtted, soovid, ideed. Täiesti seinast seina. See oli nii vabastav.»

Iseendaga veedetud aja tulemusena sai energiakarikas taas täis laetud ning Gethel soovitab seesugust minipuhkust ka teistele. «Niisiis. Puhkus = 10/10st. Üks mõnusamaid jaanikaid üldse! Akud said 8 protsendi pealt 88 protsendi peale, tuju on hea, süda on armastust täis ja fookus jälle natukene selgem. Soovitan,» ütleb sisulooja.

Vaata videost, mis tegevustega Gethel aega veetis.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles