ESIMENE AMETLIK PULMAFOTO Tanel Padar ja Lauren Villmann sõudsid abieluranda! «Mr. & Mrs. Padar» (2)

Elu24
Copy
Kroonika Meelelahutusauhinnad. Tanel Padar ja Lauren Villmann.
Kroonika Meelelahutusauhinnad. Tanel Padar ja Lauren Villmann. Foto: Konstantin Sednev

Muusik Tanel Padar ja tema kihlatu Lauren Villmann sõudsid 27. juunil abieluranda. Nüüd jagab paar esimest ametlikku pulmafotot!

Tanel Padar ilmus oma kihlatu Laureniga esimest korda avalikkuse ette 2017. aastal, väisates temaga Eesti Meedia Tennis Cupi.

Paar kihlus 2018. aasta juunis maalilises Itaalias. Padar jagas toona rõõmusõnumit ka Instagrami vahendusel, kui kirjutas: «Kui oled mitu kuud planeerinud, et teed seda 30. juunil... aga lihtsalt õige hetk otsustab saabuda mitu päeva varem... esitlen teile oma kihlatut.»

27. juunil ütles paar teineteisele jah-sõna Vainupea kirikus. Pulmapidu peeti aga Käsmu Lainela puhkekeskuses.

Neljapäeval jagasid Tanel ja Lauren ka esimest ametlikku pulmafotot. «Mr. & Mrs. Padar,» seisab foto pealkirjas.

2019. aasta märtsis teatas Tanel, et tema ja Laureni perre on oodata pisikest põnni. Augustis nägigi ilmavalgust väike Linda. 

4. jaanuaril 2022 sündis nende perre pisike Luna. Kusjuures 4. jaanuaril tähistab ka Lauren oma sünnipäeva. Teise lapse sündi Lauren Elu24-le kommenteerida ei soovinud: «Hetkel keskendun perele ja kommentaare ei jaga.»

Kosmiline sobivus

2021. aastal kirjutasime, et Tanel Padar ja Lauren Villmann olid selleks ajaks juba kolm aastat kihlatud ning noored lapsevanemad. Nende suhe polnud veel eriliselt pikk, kuid Tanel paistis lõpuks olevat tõsisemaks suhteks küps. Seekord küll 16 aastat noorema kaaslasega. Elu24 astroloog vaatas siis, mida näitas sünastria nendevahelise sideme kohta.

Taneli Päike on Skorpionis ja Laureni Päike Kaljukitses. See on toetav maa ja vee elementide kooslus, kus on võimalus teineteist hästi mõista ja suhte baas on tavaliselt ka sõprus.

Mõlemal on Kuu Kaksikutes ning see loob nende vahel tugeva emotsionaalse sideme. Neil on lihtne koos elada, kuna nad vajavad igapäevaselt sarnast keskkonda. Mõlemad vajavad palju suhtlemist ja ringiliikumist, et end mõnusalt tunda. Neil on sarnane huumorisoon ning mõlemad vajavad palju uusi elamusi ja sotsiaalsust. Kumbki ei armasta liigset emotsionaalset klammerdumist ja koos on nad nooruslikud ja võtavad asju kergelt.

Nende vahel peegeldub Veenuse side Neptuuniga, mis näitab, et nad näevad teineteises ideaalset armastust ja täitunud unistust. Mõnikord annab see seis lihtsalt roosad prillid, kuid aeg-ajalt tähendab see ka tõelist hingesugulaste kohtumist. Nende vahel on midagi muinasjutulist ja nad teavad seda.

Taneli ja Laureni sobivusel on tugev romantiline alatoon ning ilmselgelt mõlemad kasvavad ja küpsevad selle liidu abil. Astroloogiliselt ei ole nende vahel suuri väljakutseid, kingitusi on rohkem.

Laureni energia mõjub Tanelile tervendavalt ja tema on nende suhte eestvedaja. Ütleks, et suhte saatus on väga palju just Laureni kätes.

See suhe võib kesta väga kaua, kui nad teineteise eest endiselt armastavalt hoolitsevad.

LOE SIIT: TANELI JA LAURENI SÜNASTRIA 〉 Nende vahel on muinasjutuline armastus, mis tervendab

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles