NATSISÜMBOL VÕI KOTKAS? Mainekas toidukoht on logo tõttu sattunud pahameele alla. «Me ei toeta ühtegi ideoloogiat!»

Elu24
Copy
Foto: Facebook/Kebaboom

«Mis järgmiseks? Sirp ja shawarma?» väljendab räpipundi 5miinust liige ühismeedias hämmingut, kommenteerides maineka toidukoha logo, mis sarnaneb Natsi-Saksamaa kotkaga. «Me armastame linde, eriti kotkaid,» kommenteerib toidukoht ja ütleb, et ei toeta ühtegi ideoloogiat.

Pealinna populaarse toidukoha Kebaboom logo on jäänud nii mõnegi kliendi silma kriipima. «Kebaboomi omanik võib natsisümboolikat oma ettevõtetes selliselt kasutada? Kuidas see okei on?» küsis toimetusele kõnealusest sümbolist foto saatnud lugeja.

Nimelt sarnaneb Tallinnas Balti jaama turul asuva kebabiputka Kebaboom logo, mis on väidetavalt töötajate pluusidel, Natsi-Saksamaa kotkasümboliga.

Kebaboomi logo
Kebaboomi logo Foto: Lugeja foto
Natsikotka sümbol
Natsikotka sümbol Foto: Kuvatõmmis/ADL

«Disain on hea, aga no see on küll Das ämber. Pannud siis juba kuusnurkne linnuke sinna alla ringi sisse,» kritiseeritakse ühismeedias. «Olen ka mõelnud, et no tõesti... ja need on Solarises ja Viru keskuses,» nentis teinegi.

Instagramis väljendas hämmingut ka räpipundi 5miinust liige Kohver. «Ma olen Kebaboomi [fänn] esimesest päevast olnud ja sõpru sinna vedanud ja agiteerinud ja kaitsnud, kui mingi kebabivaidlus on olnud, sest see ongi reaalselt Eesti parim kebabitoode. Aga, vennad, what the f**k? Mis järgmiseks? Sirp ja shawarma?» kirjutas räppar enda Instagrami loos.

Kõnealust postitust nägi ka Kebaboom. «Me armastame linde, eriti kotkaid. Me arvame, et see on suurepärane Jumala looming,» vastasid nad ühismeedias kriitikale, lisades, et ei toeta ühtegi ideoloogiat.

Toimetuse kommentaaripalvele ei ole toidukoht artikli ilmumise ajaks vastanud. Lisame selle esimesel võimalusel.

Foto: Kuvatõmmis
Copy

Märksõnad

Tagasi üles