KES TAHAB SAADA SELGELTNÄGIJAKS? CV Keskuses pakutakse tööd ennustajale: eelistatud on hea ennustus- ja suhtlemisoskus (1)

Elu24
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: shutterstock.com

«Pakkuda tööd ennustajale. Kodus telefoni teel ennustamine, vastamiskoht peab olema Eestis, linnas või maal, vahet pole, Telia mobiilsidevõrgus ja levialas,» kirjutatakse CV Keskuse veebilehel.

Nimelt pakutakse tööd telefoniennustajale, kellel on aega olla liinil võimalikult palju, kes saab ise sisse ja välja logida ning teha tööd ka valvetevahelisel ajal, millal endale sobib. Kandideerimiseks tuleb saata oma CV ja kindlasti ka kaaskiri, kus tuleb kirjeldada oma ennustamise oskust ja kogemust. Tasu makstakse kord kuus kõneeristustel põhineva arve alusel.

Kandidaadilt oodatakse head ennustamis-, suhtlemis-, kuulamis- ja inimeste mõistmise oskust. «Nõutud väga hea eesti keele oskus, kasuks ka vene keele oskus. Eelistatud need kandidaadid, kellel hea ennustus-, suhtlusoskus ja kogemus,» kirjutatakse kuulutuses. «Ettevõte pakub stabiilset, huvitavat tööd, ainulaadset arenguvõimalust ennustajana ennustusliinil 900 1727 ja igakuist tulemusel põhinevat tasu kodust väljumata.»

«Hea võimalus aidata inimesi, parandada karmat ja teenida raha kasvõi maakodus (eeldab hea Telia mobiilsidelevi olemasolu) või muude kodutööde kõrvalt. Head tasu kohusetundlikule, lojaalsele ja järjepidevale ennustajale, kellel on aega, tahtmist ja enesedistsipliini sellesse töösse panustada,» märgitakse lõpus.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles