PULMAVIDEO Anni ja Tomi Rahula tähistasid aastapäeva: me suhe on nagu meie kodu, ehitatud vähemalt kaheksakordse maja vundamendile

Elu24
Copy
Anni ja Tomi Rahula
Anni ja Tomi Rahula Foto: Raul Mee

Anni ja Tomi Rahulal täitus 24. juunil kümme aastat abielu! «Võib öelda, et me suhe on nagu meie kodu, ehitatud vähemalt kaheksakordse maja vundamendile,» mõtiskleb Anni ühismeedias.

«Maailma mõistes mõni silmapilgutus, aga erilise ja rõõmsa säraga need hetked! Sinna on jäänud rohkelt lõbusaid päevi ja öid, naeru ja rohkelt lollitamisi. Kaks sama pöörast last ja soe kodu,» kirjutab ühismeedias Anni Rahula, kes tähistab abikaasa Tomiga tänavu kümnendat pulma-aastapäeva. «Võib öelda, et me suhe on nagu meie kodu, ehitatud vähemalt kaheksakordse maja vundamendile. Ei pane tähele, kui väljas tormab. Kodu on alati rahulik...»

Anni postitas tähtsa päeva puhul Instagrami südamliku videoklipi pulmapäevast. «Ma olen suhteliselt kindel, et me lemmiktegevus, paljude teiste asjade kõrval, on rääkida, analüüsida ja juttu puhuda! Keegi kunagi esimesel aastal ütles, et teil tuleb pikk abielu just selle tõttu...» mõtiskles Anni video juures.

Anni ja Tomi kihlusid 2012. aasta novembrikuus. Pulmapidu peeti aasta hiljem 24. juunil. Jaanipäeval abiellusid muide ka Tomi vanemad Lydia ja Tõnis Rahula.

Peres kasvab ​2017. aastal sündinud tütar Rubi ja möödunud aasta augustis ilmavalgust näinud pisipõnn Thor.

Kaks aastat tagasi, kui ​paar tähistas kaheksandat pulma-aastapäeva, sõnas Anni ühismeedias: «Aitäh, et minust varem ärkad, hommikusööki tihti ise valmistad, korrektne ning täpne oled ja nii palju huumorit igasse päeva tood. Et Sa õpetad mulle ja Rubile positiivset kangust, julgust ja oma soovide elluviimise kunsti, iga päev.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles