Ksenija Balta jagab videot hetkedest koos tütrega: raskeim on see, et ma ei saa tema eest üksinda hoolitseda nii, nagu ette kujutasin

Elu24
Copy
Ksenija Balta
Ksenija Balta Foto: Tairo Lutter

Aprilli alguses paremat jalga tõsiselt vigastanud kergejõustiklane Ksenija Balta nendib ühismeedias, et kõige raskem on taastusravi juures see, et ta ei saa pisitütrega koos nii palju tegutseda.

Möödunud aasta 28. veebruaril nägi ilmavalgust kergejõustiklase Ksenija Balta ja tema abikaasa Andrei Nazarovi pisitütar. «Meie pisike Kira!!!» avaldas Balta Instagramis tüdrukutirtsu nime.

Nüüd jagab aga kergejõustiklane ühismeedias südantsoojendavat klippi. «Üle ühe aasta olen olnud ema. Olen tundnud palju armastust, rõõmu ja naeru, mis on imeline osa emadusest,» kirjutab Balta Instagrami postitatud video juurde.

Raskest vigastusest taastuv sportlane nendib postituses, et kõige keerulisem selle juures on see, et ta ei saa pisitütrega nii palju koos tegutseda. «Kõige raskem selle taastusravi juures ei ole mitte need harjutused, mida ma pean tegema, vaid see, et ma ei saa üksinda enda väikse tüdruku eest hoolitseda, nii nagu ma ette kujutasin,» tunnistab ta, tuues näiteks, et ei saa Kiraga koos väljas joosta ega mängida.

Postitatud videoklipi juures avaldas Balta tänu enda suurimatele abilistele: abikaasale, vanematele ja sõpradele.

Mõni aeg tagasi käis Ksenija Balta saates «Kümme kaadrit», kus tuli samuti juttu elust pisitütrega. «Ma ei teadnud, mida see endaga kaasa toob, aga olen igati rahul. Ta kasvab nii kiiresti, et ma ei jõua talle järele enam,» rääkis Balta.

Küsimusele, kas Kira läheb ema jälgedes, vastas ta naerdes, et laps valib ise oma elutee. «Kõik need otsused teeb ta ise. Ma katsun teda suunata ja olla hea lapsevanem.» Küll aga avaldas ta, et tütrele meeldib nende treeningutel spordihallis kaasas käia. «Talle väga meeldib. Kui me olime Kiraga haiged, siis ta ei saanud poolteist kuud spordihallis käia ja siis kui ma lõpuks tulin temaga sinna, oli ta väga õnnelik. Ma pole selliseid emotsioone varem näinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles